Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tampereella maalijuhla, Patrik Laine loukkaantui

Urheilu
 
Liigan huippuhetket: Tappara etevämpi maalitalkoissa
Liigan huippuhetket: Tappara etevämpi maalitalkoissa
Kahden edelliskauden finalistit kohtasivat Tampereella, kun Tappara isännöi Kärppiä. Ottelusta kohistiin etukäteen superjunnujen kohtaamisena, sillä Tapparan Patrik Lainetta ja Kärppien Jesse Puljujärveä oli alustavien tietojen mukaan tullut seuraamaan yli 30 NHL-kykyjenetsijää. Varsin maalirikkaassa ottelussa Tappara veti lopulta pidemmän korren, loppulukemin 6-5.
Tappara 6 Kärpät 5

Ratkaisu: Kärppien puolustaja Mikko Niemelä teki kohtalokkaan virheen heti sen jälkeen, kun Kärpät oli noussut kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin. Niemelä lahjoitti kiekon maalin eteen Tappara-hyökkääjille ja Jan-Mikael Järvinen teki 5–4-osuman. Kärppien maalivahti Sami Aittokallio pelasi ailahtelevasti ja luisteli vaihtoon neljän päästetyn maalin jälkeen.

Oho: Kymmenet kykyjenetsijät saapuivat Tampereelle Hakametsän jäähalliin seuraamaan superlahjakkaiden Jesse Puljujärven ja Patrik Laineen esityksiä. Kärppien Puljujärvi teki yhden kauden komeimmista maaleista. Tapparan Laineen peli päättyi loukkaantumiseen avauserässä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!