Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Armstrongin ja Ilveksen kiista voi edetä oikeuteen

Urheilu
 
Timo Lindholm
Keith Armstrong väittää Ilveksen johdon tienneen hänen tv-töistään.
Keith Armstrong väittää Ilveksen johdon tienneen hänen tv-töistään. Kuva: Timo Lindholm

Tämä on kotimaisen jalkapallokauden kiistatta omituisin saaga.

Ilveksen päävalmentajan pestistä keskiviikkona irtisanottu Keith Armstrong uhkaa haastaa seuran oikeuteen. Armstrongin mukaan Ilves purki hänen valmentajasopimuksensa perusteettomasti.

Jupakka alkoi viime sunnuntaina, kun Armstrong ei osallistunut Ilveksen otteluun SJK:ta vastaan. Valmentaja oli sen sijaan MTV:n jalkapallolähetyksessä kommentoimassa Valioliigaa.

Ilves Edustus Oy:n hallituksen puheenjohtajan Tomi Erolan mukaan Armstrongin ratkaisu jättää SJK-ottelu väliin tuli seurajohdolle täytenä yllätyksenä.

Armstrongin mukaan tämä ei pidä paikkaansa.

Torstaina asianajajansa Hannu Kalkaksen välityksellä tiedotteen lähettänyt Armstrong kertoi, että Ilveksen johto ja pelaajisto tiesivät hyvissä ajoin, ettei Armstrong matkaa joukkueen mukana Seinäjoelle.

Armstrong oli vaatinut Ilves-johdolta korvauksia seuran otteluiden vuoksi menetetyistä tv-työn tuloista. Todisteena tiedotteessa oli pätkiä osapuolten välisistä sähköpostiviesteistä.

"Armstrong on kauden aikana jäänyt pois useista MTV:n asiantuntijatehtävistä ilman minkäänlaista kompensaatiota Ilvekseltä", tiedotteessa kerrottiin.

Osapuolien näkemykset tapahtuneesta poikkeavat selvästi toisistaan. Armstrongin ja asianajaja Kalkaksen mukaan asian käsittely jatkuu käräjäoikeudessa, mikäli sopua ei synny.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!