Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Efimenko palasi suomalaiseksi

Urheilu
 

1 Liubov Efimenko

Lahjakas Ljubov Efimenko palaa edustamaan Suomea. Efimenko, 16, haki viime keväänä oikeutta edustaa Puolaa. Efimenko ei voi edustaa Suomea arvokisoissa tammikuun EM-kisoissa, jos hän saisi muuten sinne paikan. Halutessaan hän voi tavoitella paikkaa kevään MM-kisoissa ja nuorten MM-kisoissa. Efimenko teki kansainvälisen läpimurtonsa viime vuonna Finlandia Trophyssa, jossa hän oli parhaana suomalaisena neljäs.

2 Tähdet, tähdet

Espoon Metro-areenassa nähdään viikonloppuna kovia taitoluistelunimiä. Naisten kisan nimekkäin on venäläinen Jelena Radionova, joka voitti viime keväänä MM-pronssia. Hänen haastajinaan nähdään toinen venäläinen, vuoden 2014 MM-hopeamitalisti Julia Lipnitskaja ja viime kevään MM-kuutonen, Japanin Rika Hongo. Efimenkon lisäksi muita suomalaisia ovat Viveca Lindfors, Emmi Peltonen, Anni Järvenpää ja Juulia Turkkila, joka oli loukkaantumisen takia sivussa viime kauden.

3 Virtanen ja Versluis

Miehissä suomalaiset Valtter Virtanen ja Matthias Versluis kisaavat jo ensi vuoden EM-paikasta. Viime vuonna paikan sai Virtanen, kun Versluis oli loukkaantunut. Toivuttuaan Versluis teki maaliskuussa ensimmäisenä suomalaisena miehenä neloishypyn Luxemburgissa. Venäjän EM-mitalisti Sergei Voronin puolustaa voittoaan viime vuodelta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?