Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Yllätysnimi Erkki-Pekka Mäkinen johtaa yhä Vermon valmentajaliigaa voittojen määrässä. Tamperelaistreenarit-tallin ykkösnimi on ollut Global Option, joka on ottanut pääradalla jo kymmenen voittoa.

Kuusivuotias ruuna on tällä hetkellä suosikki myös koko vuoden voitokkaimmaksi ravuriksi, sillä ykköstilojen kokonaismäärä on jo 14. Keskiviikkona Global Option kohtaa sopivan oloisen vastuksen ja jos ihmeitä ei satu, voittokulku saa jatkoa.

Viikon tärppi

Sekä Kriteriumin että Derbyn voittanut Koivikon Kalle (lähtö 5) on saanut huomata, että kilpailu suomenhevosten avoimissa sarjoissa on äärimmäisen kovaa.

Markus Porokka jätti suojattinsa loppukesästä parin kuukauden treenitauolle, josta ori on nyt valmis tekemään paluun. Se saa hyvän juoksun kärjen tuntumassa, ja jos Helmen Vili, Tähen Topelius ja Elmoori innostuvat keskinäiseen kilvanajoon, Koivikon Kalle voi korjata potin maalisuoralla.

Seuraa tätä

Tuomas Korvenojan valmennustallin menestys on tänä vuonna ollut totuttua vaisumpaa. Sekä Joe di Maggiolta (lähtö 1) että Broidilta (lähtö 3) odotettiin menestystä ikäluokkalähdöistä, mutta kumpikin on jäänyt tavoitteista.

Molemmat ovat nousukunnossa ja ne starttaavat keskiviikkona Vermossa. Joe di Maggio on sopivassa seurassa varsin lähellä voittoa. Broidin kyvyt riittävät vaikka mihin, mutta kovassa seurassa se on hyvä varmistaa.

 
Toto 65 -kierros 42 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 7

2. lähtö: 1, 5, 6, 10, 4

3. lähtö: 3, 9, 7

4. lähtö: 8

5. lähtö: 4, 8, 10, 6

6. lähtö: 2, 5, 8, 6

1x5x3x1x4x4 = 240 riviä  24 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 14. 10. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!