Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Entiset espoolaiset mainiossa iskussa

Kärppien Aaltonen ja Laatikainen masensivat taistelleen Bluesin

Urheilu
 
Huippuhetket: Blues - Kärpät
Huippuhetket: Blues - Kärpät
Espoossa käytiin tiukka taistelu Bluesin ja Kärppien välillä. Bluesin loppukiri alkoi liian myöhään, ja Kärpät voitti ottelun lukemin 2-4.
Blues 2 Kärpät 4

Kärppien Miro Aaltonen, 22, kuritti neljän edelliskauden liigaseuraansa Bluesia. Sentteri kokosi pisteet 1+1, kun oululaiset hakivat Espoosta hikisen 4–2-voiton.

"Oltiin vähän ahtaalla. Kun Blues kavensi 2–3:een, ottelu meni meiltä puolustamiseksi", myönsi Aaltonen.

Kolmannen peräkkäisen tappion kärsinyt Blues aloitti umpisurkeasti. Kärpät johti 2–0 ennen kuin neljäs minuutti täyttyi.

Adam Masuhr ampui ajassa 3.02 ylivoimalla kiekon Blues-maalin sisäkattoon: 1–0. Ivan Huml sijoitti 12 sekuntia myöhemmin karkumatkan kruununa 2–0.

Pelin puolivälissä Aaltonen ampui 3–0-ylivoimalla. Päätöserässä Blues kehitti huiman kirin, kun Ville Korhonen kavensi alivoimalla 1–3:een ja Juuso Vainio teki tasavajaalla 2–3.

Blues himoitsi tasoitusta, jonka se olisi ansainnut. Kärpät päästi pälkähästä ex-espoolaisen Arto Laatikaisen iskettyä tyhjiin 4–2.

"Seurassa on ollut kaikenlaista myllerrystä, kyllä tästä vielä hyvä tulee", sanoi Bluesin kapteeni Kim Hirschovits. "Valoa on näkyvissä."

Espoossa on parissa viikossa tapahtunut kummia. Ensin Blues myi luottopuolustaja Olli Malmivaaran TPS:ään, ja kovaa laukova hyökkääjä Kai Kantola kaupattiin maanantaina Ilvekseen. Kotihallin nimi vaihtui siinä sivussa Barona-areenasta Metro-areenaksi.

Bluesin toimitusjohtajalla Jarmo Koskisella oli pukuhuoneeseen terveisiä. Pelaajakaupparintamalla tilanne on rauhoitettu, koska Bluesin taloudessa tulot ja menot kohtaavat jälleen toisensa.

"Niin kauan kuin talous pysyy vakaana, ei kenenkään tarvitse pelätä, että pukukoppiin tullaan ruuvaamaan irti lisää nimilaattoja", lupasi Koskinen.

Mikko Stig Lehtikuva
Miro Aaltonen (51) iski ylivoimalla tolpan juuresta Kärppien kolmannen maalin.
Miro Aaltonen (51) iski ylivoimalla tolpan juuresta Kärppien kolmannen maalin.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?