Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Olympiapaikkoja tarjolla harvoille

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Telinevoimistelun MM-kisoissa jaetaan paitsi ensimmäiset suorat Rion olympiapaikat, myös paikat toiseen karsintakilpailuun. Test event -nimellä voimisteltava jatkokarsinta kilpaillaan huhtikuussa Riossa. Suomen naisedustajat Monica Sileoni ja Annika Urvikko osallistuvat neliotteluun. Jatkokarsintapaikka on molemmille kova mutta mahdollinen tavoite. Maakiintiöiden vuoksi Suomen naiset voivat saada vain yhden edustajan jatkokarsintaan.

Miehissä Oskar Kirmes ja Heikki Niva osallistuvat kuusiotteluun, josta Suomelle on tarjolla niin ikään yksi paikka maakiintiön mukaan. Tomi Tuuha osallistuu vain erikoislajiinsa hyppyyn, ja olympiapaikan saaminen edellyttäisi MM-kisamitalia.

Glasgow'ssa järjestettävien MM-kisojen taso on poikkeuksellisen kova, kun jaossa on olympiapaikkoja. Mukana on peräti 91 maata.

"Taso on niin kova, että viimeinenkin olympialaisiin pääsevä on huippuvoimistelija", summasi Voimisteluliiton miesten telinevoimistelun lajipäällikkö Jani Tanskanen.

Naisten kaksipäiväinen karsintakilpailu alkaa perjantaiaamuna 23. 10. ja päättyy lauantai-iltana. Miesten karsinta kestää sunnuntaiaamusta maanantai-iltaan. Finaalit kilpaillaan 27. 10.–1. 11.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?