Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Gagnon jälleen illan hahmoksi Raumalla

Urheilu
 
Jouni Mikola
Aaron Gagnon
Aaron Gagnon
Lukko 3 Blues JA. 2

Lukko ja Blues väänsivät yleisöön menevän 60-minuuttisen Raumalla, ja pitkään näytti jo siltä, että Samson Mahbodin maali toisen erän lopulla olisi riittänyt vierasvoittoon. Ville Vahalahti oli kuitenkin toista mieltä, sillä mies iski tasoituksen vain 35 sekuntia ennen täyttä aikaa.

Lukko pelasi tasoitusmaalin tehdessään ylivoimalla ja ilman maalivahtia. Jatkoaika oli jälleen vauhdikasta luistelua, ja molemmilla oli paikkansa, mutta reilun minuutin jälkeen Aaron Gagnon laukoi Kaapo Kähkösen torjuman kiekon verkkoon.

"Normaali arkipeli, ja siitähän kehittyikin sitten melkoinen näytelmä. En ole ihan tyytyväinen alkuun, mutta loppua kohden saimme hyvän otteen pelistä ja jaksoimme painaa loppuun asti", myhäili tyytyväinen Lukko-valmentaja Risto Dufva.

Peli oli tyypillinen Lukon ja Bluesin vääntö, sillä tälläkään kertaa kumpikaan ei myynyt nahkaansa halvalla. Bluesin edellisestä kolmen pisteen voitosta Raumalla on jo yli viisi vuotta, sillä espoolaiset nappasivat Äijänsuolta viimeksi täyden pistepotin 9. maaliskuuta 2010.

"Hävisimme tänään vähän kovuudessa. Lukko ansaitsi voittonsa eikä ole yhtään ansaitsemattomasti sarjan kärjessä", sanoi Blues-käskijä Jyrki Aho.

Ratkaisuhahmoiksi jatkoajalla nousivat samat miehet kuin lauantaina TPS:aa vastaankin. Ensin maalivahti Ryan Zapolski torjui espoolaisyrityksen, ja heti vastahyökkäyksestä Gagnon teki voittomaalin.

Gagnonin ja Vahalahden lisäksi Lukolta osui Jesper Piitulainen. Bluesilta onnistui Mahbodin lisäksi Roope Talaja.

Sarjatilanteeseen peli ei kauheasti vaikuttanut. Tosin Blues sai tärkeän pisteen laihaan pottiinsa. Lukko porskuttaa edelleen kärjessä.

Jouni Mikola
Rauma

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!