Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma
Eevamaria Kosken valmentama Blendior (lähtö 6) kiri lauantaina loppumetrit hyvin ja näytti, että kunto pitää pienestä tauosta huolimatta. Vermossa Jonny Länsimäen ajokin kriittisin vaihe on lähtökiihdytys.

Blendior lähtee kovaa liikkeelle ja sen pitäisi pystyä puolustamaan johtopaikkaa. Keulaan päästessään hyväkuntoinen ruuna hoitelee loput.

Viikon tärppi
Pitkä, 3 100 metrin, matka sopii suosikki Tomorrowlandille (lähtö 3) hyvin.

Jos se pystyy suoraan kahden kuukauden tauolta normaaliesitykseen, se on lähellä voittoa. Matkassa on kuitenkin useampiakin muttia, joten kovasti peliä keräävä ori on syytä varmistaa.

Costatantisoldi ei häviä kyvyiltään suursuosikille, mutta on jäänyt ihmeen vähälle huomiolle peleissä. Matka sopii ja kunto on kohdallaan, joten Juhani Tapanin ajokki on yllätysvalmis.

Seuraa tätä
Vermon Raviliiga-hevonen Grainfield Fanny (lähtö 4) laukkasi Kriteriumin karsinnassa. Vaikka tamma kiri vielä hyvin, aivan finaalipaikkaan se ei yltänyt.

Keskiviikkona se kohtaa kokeneempia vastustajia tavallisessa rahasarjassa. Jos Antti Teivaisen ajokilla maistuu ravi koko matkan, se pystyy pärjäämään ja saa niukasti suosikin viitan.

Toto 65 -kierros 43 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 1, 2
2. lähtö: 13, 2, 11, 3, 14
3. lähtö: 15, 8, 16
4. lähtö: 5, 3, 8, 1, 9, 2
5. lähtö: 9, 14
6. lähtö: 1

2 x 5 x 3 x 6 x 2 x 1 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 21. 10. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 3–8.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!