Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bluesin synkkä lokakuu sai jatkoa

Urheilu
 
Blues 2 Pelicans 3 rl.

Blues ei kyennyt seitsemännessäkään ottelussa lokakuun ensimmäiseen kolmen pisteen voittoon. Pelicans otti espoolaisista voiton rankkarikisassa Sebastian Revon ja Kimi Koiviston maaleilla.

Bluesin Ville Korhonen ja Kim Hirschovits tarjosivat kotiyleisölle harvinaista herkkua: ylivoimamaalin. Korhonen ampui Hirschovitsin esityöstä 1–0. Maali oli Bluesille kauden kolmas ylivoimaosuma ja jo 51. yv-tilaisuus.

Ensimmäistä liigaotteluaan pelannut Iikka Kangasniemi iski Bluesin toisen maalin niin ikään ylivoimalla.

"Liikkuva ja taitava. Hyvä peliymmärrys", kuvaili Bluesin valmentaja Jyrki Aho 170-senttistä ja alle 70-kiloista Kangasniemeä.

Pelicans pääsi maalien makuun päätöserässä, ja Juha Leimu lämäsi tasoitusmaalin pelin viimeisellä minuutilla.

Espoolaisilla oli viime kaudella Liigan murhaavin ylivoima, tänä syksynä Liigan huonoin. Aho totesi osuvasti ennen Pelicans-ottelua, ettei ole syytä hätääntyä: "Ylivoimaan tarvittavat luontaiset ratkaisut alkavat toimia ajan kanssa itsestään."

Pelicansissa on meneillään uuden miehistön rakennusvaihe. Heikolla alkukaudella voi olla karaiseva vaikutus. "Kun tulee turpiin löytyy se ydin, joka kertoo, mitä kukin pelaaja on miehiään", sanoi valmentaja Petri Matikainen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!