Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kekäläinen vaihtoi Columbus-luotsin

Uusi päävalmentaja John Tortorella yrittää katkaista tappioputken

Urheilu
 
Jeff Vinnick getty images
John Tortorella pelin tiimellyksessä vuonna 2014.
John Tortorella pelin tiimellyksessä vuonna 2014. Kuva: Jeff Vinnick getty images

GM Jarmo Kekäläisen johtama NHL-seura Columbus Blue Jackets kärsi keskiviikon vastaisena yönä jo seitsemännen peräkkäisen tappionsa, kun New York Islanders haki pisteet tylyin lukemin 4–0.

Columbus on hävinnyt kaikki alkukauden ottelunsa. Kekäläinen veti johtopäätökset ja antoi keskiviikkona potkut päävalmentaja Todd Richardsille, kanadalaismedia TSN kertoi. Uudeksi päävalmentajaksi tulee John Tortorella, 57.

Tortotella johti Tampa Bayn NHL:n mestariksi vuonna 2004, mutta uralle mahtuu myös pettymyksiä. Kaikki hänen pestinsä NHL:ssä ovat päättyneet potkuihin.

Toissa kaudella äkkipikaisesta luonteestaan tunnettu Tortotella luotsasi Vancouver Canucksia ja sai potkut, kun joukkue ei selviytynyt pudotuspeleihin.

Columbus Blue Jacketsin aloitus on huonoin sitten kauden 1997–1998, jolloin Chicago Blackhawks hävisi niin ikään seitsemän ensimmäistä peliään.

NHL:n historiassa on näiden lisäksi vain neljä joukkuetta aloittanut kauden yhtä surkeasti. Kyseenalaista ykköstilaa pitää hallussaan New York Rangers, joka hävisi kaudella 1943–1944 peräti 11 ensimmäistä otteluaan.

Columbuksella on vielä neljä peliä aikaa välttää ennätyskirjojen uudelleen kirjoittaminen.

Tehtävää ei helpota se, että joukkue pelaa kahdeksasta seuraavasta pelistä seitsemän vieraissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!