Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuomisto onnistui avauspelissään

Ensikertalainen juhli voittomaaliaan vain viisi sekuntia

Urheilu
 
Juha Metso
Tomi Tuomisto juhli uransa ensimmäistä liigamaalia.
Tomi Tuomisto juhli uransa ensimmäistä liigamaalia. Kuva: Juha Metso
KooKoo 1 HIFK 3

HIFK:n Tomi Tuomisto onnistui keskiviikkona siinä missä harva suomalainen jääkiekkoilija onnistuu. Tuomisto teki maalin uransa ensimmäisessä liigapelissä.

Kaiken lisäksi Tuomiston 2–0-osuma jäi ottelun voittomaaliksi Kouvolan KooKoota vastaan. "Fiilistely kesti viisi sekuntia. Sitten se oli ohi", sanoi Tuomisto, joka oli itsekin vähän yllättynyt ylivoimamaalistaan.

Tuomisto pelaa normaalisti Mestistä Kiekko-Vantaan riveissä, ja hän on Nurmijärven Kurran kasvatti kuten Ville Peltonen.

Tuomiston seuraava ottelu on huomenna perjantaina, mutta joukkue ja ottelupaikka ovat avoinna – joko Liigaa HIFK:n kanssa Jyväskylässä tai Mestistä Kiekko-Vantaan kanssa Tikkurilassa.

"En tiedä itse muuta kuin sen, että perjantaina pelataan", sanoi Tuomisto.

Harvinaista myös on, että pelaaja debytoi Liigassa vasta 25-vuotiaana. Vielä kesällä hän kuvitteli liigakauden alkavan Tapparassa, jossa hän pelasi yhden Mestareiden liigan pelin. Siksi Tuomistolla oli HIFK:n pelaajaesittelyssä päällään Tapparan paita.

"Harjoittelin kesän terveenä Tapparan kanssa. Nyt itsestä tuntui, että pelinopeus oli kohdallaan."

HIFK pelasi ensi kertaa 25 vuoteen liigaan Kouvolan hallissa. Sarjatulokas pani HIFK:n ahtaalle, mikä oli mieleen 4 512 katsojalle. Tasoerokaan ei ollut liian suuri.

Ari Pusa HS
Kouvola

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!