Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Linjatuomari: El Clásicon tulos yritettiin järjestää

Tuomaria painostettiin suosimaan Real Madridia Espanjan huippuottelussa

Urheilu
 

Espanjan jalkapalloväki äimistelee mahdollisesti valtavaksi skandaaliksi paisuvaa yritystä vaikuttaa tulevan El Clásicon tulokseen.

Espanjalainen linjatuomari kertoi lakimiehensä välityksellä, että häntä oli kahdesti painostettu suosimaan madridilaisjoukkuetta Real Madridin ja FC Barcelonan kohtaamisessa.

Linjatuomarin mukaan ensimmäisen kehotuksen teki toinen tuomari ja toisen puhelimitse Espanjan jalkapalloliiton tuomarikomitean jäsen.

Linjatuomari kertoi, että myös toista linjamiestä oli käsketty tekemään samoin.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä katalonialainen L'Esportiu –lehti jota sekä Mundo Deportivo että The Guardian siteerasivat.

Urheiluasioihin erikoistuneen lakimiehensä Jacinto Vicente Hernándezin mukaan asian paljastanut linjatuomari ei halua nimeään julkisuuteen. Hänellä ei myöskään ole lausuntonsa tukena tapausta koskevia ääninauhoja tai muita dokumentteja.

Lakimiehensä opastuksella linjamies kuitenkin teki viime maanantaina tapauksesta virallisen valituksen korruption tutkimiseen erikoistuneelle virastolle.

The Guardianin mukaan ottelumanipulaatioyrityksestä epäiltynä on Espanjan jalkapalloliiton erotuomarikomitean jäsen José Ángel Jiménez Mun~oz.

Hän kiistää syytteet täysin.

FC Barcelonan varapresidentti Susana Monje toivoi, että epäilykset osoittautuisivat vääriksi.

Real Madrid ei torstai-iltaan mennessä ollut kommentoinut asiaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?