Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Zaborskylle raju tälli heti tahtomaalin jälkeen

HIFK:n sai Jyväskylässä voiton JYPin pelaajan omalla maalilla

Urheilu
 
Pasi Hautala
JYP  2 HIFK  3
Ihmeellinen taika seuraa JYPiä. Kaikissa tämän kauden otteluissa on lopulta voittanut se joukkue, joka on tehnyt JYPin peleissä ensimmäisen maalin.

Näin on tapahtunut nyt jo 17 kertaa.

HIFK teki sen ensimmäisen, kun JYPin nuori puolustus hukkasi liukasliikkeisen Mika Partasen ja tämä niittasi juuri ennen toista erätaukoa kiekon JYPin teinivahdin Veini Vehviläisen taakse.

"Vähän jäätiin jalkoihin ensimmäisessä erässä, mutta sitten toisessa alettiin pelaamaan peliä ja saatiin iso johtomaali. Zaborskyn alivoimalla tekemä osuma oli todellinen tahtomaali", kertasi HIFK:n valmentaja Antti Törmänen.

Se Zaborskyn maali ansaitsee vähän tarkemman tarkastelun. Parivaljakko Teemu Ramstedt ja Tomas Zaborsky pääsi vastahyökkäykseen, joka näytti kuitenkin siltä, että JYP saa sen hoidettua pois.

Ei saanut. Ramstedtin samettinen syöttö oli loistavasti ajoitettu, ja Zaborsky ehti juuri ja juuri kiekkoon kiinni.

Kliinisen viimeistelyn jälkeen horjutettu Zaborsky kaatui tosi hurjan näköisesti päätyyn ja jäi pitkäksi aikaa makaamaan jäälle.

"Luistelin siinä tilanteessa todella kovaa ja kun laukaisin, tunsin kaverin mailan luistimessani. Voit uskoa, että sattui, kun siitä vauhdista lentää päätyyn", sanoi Zaborsky.

Mies oli pitkän aikaa keräämässä itseään vaihdossa, eikä loukkaantumiskierteessä oleva IFK totisesti kaipaisi enää yhtään uutta miestä lasarettiin.

Zaborsky palasi kuitenkin vielä jäälle.

"Polveen siinä sattui ja sattuu vieläkin. Pitää tästä lähteä hoitamaan sitä."

Voittomaaliksi jäänyt Corey Elkinsin osuma oli erikoinen. Elkins ahnehti maalille, sai aikaan hässäkän ja JYPin Severi Sillanpään purkuyritys kädellä vei kiekon lopulta omaan maaliin.

Pasi Hautala
Jyväskylä

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!