Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pietarin SKA hankki vankilatuomion saaneen venäläispuolustajan

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Gary A. Vasquez / USA TODAY Sports
Venäläisen Vjatseslav ”Slava” Voinovin NHL-ura päättyi, mutta pelit jatkuvat KHL:ssä. Viimeksi Voinov pelasi viime vuoden lokakuussa.
Venäläisen Vjatseslav ”Slava” Voinovin NHL-ura päättyi, mutta pelit jatkuvat KHL:ssä. Viimeksi Voinov pelasi viime vuoden lokakuussa. Kuva: Gary A. Vasquez / USA TODAY Sports

Jääkiekon KHL-seura Pietarin SKA on hankkinut riveihinsä viime kuukausien kohutuimman venäläispelaajan.

SKA osti puolustaja Vjatseslav Voinovin, 25, oikeudet Tseljabinskin Traktorilta.

Voinovin maine kiekkokaulakoissa on hyvä, mutta perheväkivallan parissa erittäin murheellinen. Voinov pelasi vielä viime kaudella NHL:ssä Los Angeles Kingsissä, kunnes alkoi perheväkivaltaan liittyvä tutkimus. Voinovia epäiltiin ja myöhemmin syytettiin puolisonsa Marta Varlamovan, 27, pahoinpitelystä.

Los Angeles Kings hyllytti vain kuuden ottelun jälkeen Voinovin vuosi sitten syksyllä. Sen jälkeen pelaaja joutui ulos seurasta ja myöhemmin tuli 90 päivän vankilatuomio, jonka Voinov kärsi viime kesästä tähän syksyyn.

Nyt Voinov on SKA:n pelaaja. Kuvio ei ollut ihan mutkaton, kun Traktor omisti puolustajan KHL-oikeudet.

”Traktor saa taloudellisen kompensaation”, kirjoitettiin lyhyesti ja ytimekkäästi SKA:n verkkosivuilla.

Voinov pelasi vuosia Los Angelesissa ja kuului joukkueensa avainpuolustajiin. Hän voitti Stanley Cupin kahdesti ja osoitti olevansa liigan eliittiä varsinkin kiekollisena pelaajana.

Pohjois-Amerikassa Voinovilla on pitkä historia. Hän pelasi ensin Manchester Monarchissa, kunnes sai paikan Kingsissä. Alun viidettä kautta hän ehti kiekkoilla siellä, kunnes hänet heitettiin ulos.

SKA on KHL:n viime kauden mestari, mutta aloittanut odotettua heikommin. Seurassa myllertävät uudistukset, kun päävalmentaja sai potkut vain vähän aikaa sitten.

Suomalaiset hyökkääjä Jarno Koskiranta ja maalivahti Mikko Koskinen pelaavat Pietarissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!