Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Dettmann sai yllätyspotkutTurkin suurseurasta

Urheilu
 

Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajan Henrik Dettmannin pesti turkkilaisen Besiktasin seuravalmentaja jäi reilun puolen vuoden pituiseksi.

Besiktas irtisanoi Dettmannin ja nimitti joukkueen uudeksi päävalmentajaksi Galatasarayn kakkosvalmentajan Yagizer Ulugin. Eurobasket.com-sivuston mukaan syynä potkuihin oli Besiktasin heikko menestys Turklin liigassa ja eurokentillä.

Dettmannin potkut tulivat kuitenkin yllätyksenä, sillä joukkue ehti pelata tällä kaudella vasta viisi ottelua. Dettmann itse oli vaitonainen potkujensa taustoista.

”Kaikki ei ole mennyt ihan lupauksien mukaisesti, mutta minun on parasta jättää asian kommentointi tällä hetkellä vähemmälle”, hän sanoi Koripalloliiton tiedotteessa.

”Käytännön asioista käydään neuvotteluita, enkä halua sanoa mitään, joka kyseistä prosessia sekoittaisi. Minun fokukseni on koko kevään ja nyt neljättä viikkoa hotellissa asuneen perheeni hyvinvoinnissa.”

Valmentajan paikka Besiktasissa on ollut tuulinen, sllä myös Dettmannin edeltäjän pesti jäi lyhyeksi.

"Besiktasista ei moni valmentaja jää eläkkeelle. Jos tulosta ei tule, mies vaihtuu herkästi”, Dettmann totesi viime helmikuussa HS:n haastattelussa.

Dettmann on Suomen menestynein koripallovalmentaja. Hän on valmentanut Saksan Bundesliigassa Mitteldeutscheria ja Braunschweigia ja Ranskan liigassa hän ohjasi Dijonia 2010.

Dettmannin kovin meriitti on Saksan maajoukkueen kanssa saavutettu MM-pronssi Yhdysvalloissa vuoden 2002 kisoissa. Suomen maajoukkuetta hän on valmentanut kerran MM-kisoissa ja kolmesti EM-kisoissa.

Hänellä on voimassa oleva sopimus Suomen maajoukkueen kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!