Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyllytetty jalkapallopomo Platini vaatimattomana: ”Minä olen paras johtamaan jalkapallomaailmaa”

Urheilu
 
DENIS BALIBOUSE / Reuters
Michel Platini
Michel Platini Kuva: DENIS BALIBOUSE / Reuters

Puheenjohtajaehdokkaat

Ehdolla Fifan puheenjohtajaksi ovat Ali Bin al-Hussein, Musa Bility, Jerome Champagne, Gianni Infantino, Michel Platini, Salman Bin Ebrahim al-Khalifa sekä Tokyo Sexwale.

Fifan uusi puheenjohtaja valitaan 26. helmikuuta.

Hyllytetty jalkapallopomo Michel Platini uskoo edelleen voittavansa kisan kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan puheenjohtajuudesta.

Euroopan jalkapalloliiton puheenjohtaja hyllytettiin 90 päiväksi jalkapallon parista korruptioepäilyjen vuoksi, ja pannan on arvioitu heikentävän ratkaisevasti hänen mahdollisuuksiaan päästä Sepp Blatterin seuraajaksi.

Platini on asiasta kuitenkin toista mieltä, kuten hän kertoo sveitsiläislehti Le Matinille.

”Ihmiset haluavat estää minua pyrkimästä, koska he tietävät, että minulla on kaikki mahdollisuudet voittaa”, Platini toteaa.

”Olen saanut vaikutelman, että entistä pelaajaa ei haluta Fifan johtoon, koska jalkapalloa ei tahdota antaa takaisin pelaajille. Minä olen ainoa ehdokas, jolla on näkemys koko jalkapallokentästä”, Platini mainosti kerraten uransa pelaajana, Ranskan maajoukkueen valmentajana, MM-kisaorganisaattorina ja Uefan johtajana.

”Minä olen, kaikessa vaatimattomuudessa, paras henkilö johtamaan jalkapallomaailmaa.”

Platinin on mahdollista pyrkiä Fifan puheenjohtajaksi, jos hän voittaa valituksen 90 päivän pannaansa vastaan, Fifa ilmoitti aiemmin tällä viikolla.

Platinin lisäksi myös Fifan puheenjohtaja Blatter hyllytettiin 90 päivän ajaksi. Platinin epäillään ottaneen Blatterilta lahjuksen vastaan vuonna 2011.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?