Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Chelsea-tähti epävarma viikonlopun huippupeliin: ”Hän löi itseään”

Urheilu
 
Darren Staples
Diego Costa loukkaantui liigacupin ottelussa Stokea vastaan.
Diego Costa loukkaantui liigacupin ottelussa Stokea vastaan. Kuva: Darren Staples

Englannin Valioliigassa rämpivä Chelsea saattaa joutua lauantaina isännöimään Liverpoolia ilman espanjalaista kärkimiestä Diego Costaa.

Tällä kaudella kaksi maalia tehnyt ja kaksi maalisyöttöä antanut Costa loukkaantui tiistaina liigacupin tappiossa Stokea vastaan. Hän teki tilaa Loic Remylle puolen tunnin pelin jälkeen loukattuaan kylkensä.

”En tiedä hänen kunnostaan, hän on sairaalassa kylkensä takia”, Chelsean päävalmentaja José Mourinho kommentoi ottelun jälkeen.

”Luulen, että hän löi itseään”, Mourinho vastasi, kun häneltä tiedusteltiin tarkempaa analyysiä tapahtuneesta.

Epäselväksi jäi, oliko vamman syntysyy todellakin itsensä lyöminen, vai oliko portugalilaisvalmentajan sanoihin piilotettu sarkasmia viittaamaan Costan kritisoimiseen.

Espanjalaishyökkääjä on ollut alkukauden aikana useasti esillä kentällä tapahtuneiden yhteenottojen seurauksena, ja häntä on syytetty epäurheilijamaisesta käytöksestä. Mourinho on puolustanut pelaajaansa kiivaasti.

Valioliigan hallitseva mestari Chelsea on kymmenen kierroksen jälkeen sarjassa vasta sijalla 15 kerättyään 11 pistettä kolmella voitolla, kahdella tasapelillä ja viidellä tappiolla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!