Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pacquiaon haaveissa revanssi Mayweatherista: ”Neuvottelemme edelleen”

Urheilu
 
LUCY NICHOLSON / reuters
Manny Pacquiao
Manny Pacquiao Kuva: LUCY NICHOLSON / reuters

Nyrkkeilyn kaikkien aikojen rahakkaimman ottelun toukokuussa hävinnyt Manny Pacquiao elättelee edelleen toiveita saada revanssi Floyd Mayweatherista.

Mayweather voitti kaikkien aikojen otteluksi mainostetun rahakkaan taiston kaikin tuomariäänin, mutta ottelun jälkeen selvisi, että Pacquiao otteli loukkaantuneena.

Filippiiniläisnyrkkeilijän oikean olkapään revennyt kiertäjäkalvosin korjattiin leikkauksessa, ja mies on suunnitellut tekevänsä paluun kehään ensi huhtikuussa. Virallisella Facebook-sivullaan hän kertoo haluavansa vastustajaksi Mayweatherin.

”En tiedä vielä, kuka seuraava vastustajani on, mutta neuvottelemme edelleen uusintaottelusta Floyd Mayweatherin kanssa, joten toivon sitä”, Pacquiao sanoo.

Uusintakohtaaminen on erittäin epätodennäköinen, sillä Mayweather ripusti hanskat naulaan voittamattomana nujerrettuaan Andre Berton syyskuussa. Mayweather sivuaa tilastolla 49–0 legendaarisen Rocky Marcianon tilastoa, mutta Mayweather on sanonut, ettei ennätys kiinnosta häntä.

Mayweather Promotions -yhtiön johtaja Leonard Elbe tyrmäsi uusintaottelun selväsanaisesti Twitterissä.

”Floyd Mayweather on lopettanut, piste”, Elbe kirjoitti.

Toukokuussa Las Vegasissa käyty ottelu oli nyrkkeilyhistorian rahakkain, ja arvioiden mukaan Mayweather tienasi yli sata miljoonaa dollaria. Mahdollisessa uusintaottelussa tili tuskin olisi pienempi.

STEVE MARCUS / Reuters
Floyd Mayweather
Floyd Mayweather
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!