Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

RoPSin pelaajat tyhjensivät pöydän, Jukka Virtanen palkittiin Captain's Ballilla

Urheilu
 
Jussi Nukari / Lehtikuva
Jukka Virtanen sai elämäntyöstään jalkapallon parissa Captains Ball -palkinnon. Virtanen juhli palkintoa Veikkausliigan puheenjohtajan Lasse Lehtisen ja Jari Litmasen kanssa.
Jukka Virtanen sai elämäntyöstään jalkapallon parissa Captains Ball -palkinnon. Virtanen juhli palkintoa Veikkausliigan puheenjohtajan Lasse Lehtisen ja Jari Litmasen kanssa. Kuva: Jussi Nukari / Lehtikuva

Veikkausliigassa toiseksi sijoittuneen Rovaniemen Palloseuran pelaajat tyhjensivät palkintopödän Palloliiton gaalassa torstaina.

Liigan parhaaksi maalivahdiksi valittiin mestarijoukkue SJK:n Mihkel Aksalu, mutta muut palkinnot menivät Rovaniemelle.

Parhaaksi puolustajaksi valittiin Faith Obilor, parhaaksi keskikenttäpelaajaksi Moshtagh Yaghoubi ja parhaaksi hyökkääjäksi Aleksandr Kokko.

Veikkausliigan maalipörssin 17 osumallaan voittanut Kokko valittiin myös vuoden pelaajaksi liigassa.

Parhaaksi valmentajaksi valittiin mestarijoukkue SJK:n Simo Valakari.

Vuoden pelaajana Palloliitto palkitsi FC Midtjyllandin Tim Sparvin ja vuoden naispelaajana Bayern München Tinja-Riikka Korpelan.

Captain's Ballin sai kulttuurin moniottelija Jukka Virtanen, joka tunnetaan myös Raittius- ja urheiluseura Zoomin yhtenä perustajana.

”Pelissä on käsikirjoitus, joka kuitenkin muuttuu jokaisessa ottelussa. Jukka Virtanen hallitsee nämä kaikki osa-alueet, paremmin kuin kukaan muu Suomessa, ollen oikealla tavalla jalkapallon ulkopuolinen, mutta silti suuri mielipidevaikuttaja ja lajin puolestapuhuja niin julkisesti kuin pienemmissä piireissä”, Palloliitto totesi perusteissaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!