Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räikkönen haki jalkapallosta vauhtia F1-viikonloppuun

Urheilu
 

Kolme Grand Prix -viikonloppua on ajamatta tätä kautta. Kimi Räikkönen vakuutti torstaina Meksikon harjoituspäivän aattona lähtevänsä jokaiseen kisaan hakemaan kauden parasta tulostaan.

Räikkösen mukaan Ferrari on edistynyt monella alueella, vaikka ei olekaan tyytyväinen tuloksiinsa viimeisissä kisoissa.

”Ei se ole niin, että meidän pitäisi tehdä jotain eri tavalla kuin tähän asti, sillä olemme tiiminä tehneet kyllä erittäin hyvää työtä”, Räikkönen sanoi.

”Kuljemme oikeaan suuntaan, ja annamme kaikkemme kolmessa viime kisassa. Sitten lyömme kaiken likoon valmistautuessamme seuraavaan vuoteen talven aikana.”

”Silloin meillä on uusi auto, ja siitä tulee erilainen vuosi. Meidän on vain pysyttävä suunnitelmissamme, ja jatkettava päättäväisesti samaan suuntaan, mihin nytkin on menty.”

Räikkönen vertaa mielellään Ferrarin tämän vuoden edistystä sitten surkean kauden 2014.

”Uskon meidän kaikkien tiimissä arvostavan sitä, miten olemme nousseet niin hyvin lyhyessä ajassa.”

Meksikon oma poika Esteban Gutierrez on Ferrarin testi- ja varakuski. Kuinka hyvä opas hän on ollut Räikköselle tutustumisessa Mexico Cityyn?

”Ihan kivaa täällä on. Olen ollut ennenkin Meksikossa, mutta on pääkaupungissa, joka on valtavan suuri. Hotellin lisäksi näin eilen Azteca Stadionin, missä kävimme pelaamassa jalkapalloa”, Räikkönen selvitti.

Azteca Stadionilla Argentiina voitti Saksan jalkapallon MM-kisojen finaalissa 1986.

”Jalkapalloa pelasin pikkupoikana, ja joskus pelaan sitä huvikseni, mutta en läheskään niin paljon kuin monet muut kuljettajat.”

Autodromo Hermanos Rodriquez tarjoaa Räikköselle taas aivan uudet haasteet.

”Rata on kaikille uusi, joten on vielä hankalampaa tehdä ennusteluja. Uusille radoille on aina mukava tulla, ja olen varma, että tästä tulee mukava viikonloppu”, Räikkönen summaili.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!