Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhdysvaltain varapresidentti pyysi nöyrästi urheilujohtajilta anteeksi: ”Se oli erehdys”

Urheilu
 

Yhdysvaltain varapresidentti Joe Biden esitti perjantaina nöyrän anteeksipyynnön olympialiikkeen edustajien laiminlyönnistä.

Washingtonissa on parhaillaan koolla 206 maan Olympiakomiteoiden edustajia, mutta Yhdysvaltain hallinto ei ollut esittänyt tervehdystään urheilujohtajille.

Yhdysvallat on isännöinyt tiistaista lähtien Washingtonissa kansallisten olympiakomiteoiden järjestön Anocin kokousta. Paikalla on 206 maan olympiakomiteoiden edustajat.

Anoc kokoontuu Yhdysvalloissa ensimmäisen kerran 21 vuoteen. Kokouksen harvinaisuudesta huolimatta Yhdysvallat ei osallistunut sen avajaisiin.

Biden havahtui virheeseen puhuttuaan Los Angelesin pormestarin Eric Garcettin kanssa. Garcetti on kaupunkinsa vuoden 2024 olympiahaun johtohahmoja.

”Hän sanoi, kuulehan, on varmaankin erehdys, että kukaan ei ole hallinnosta ei ollut vastaan ottamassa eri puolilta maailmaa saapunutta ansioituneiden ihmisten delegaatiota”, Biden kommentoi Reutersin mukaan.

Biden totesi Garcettin olleen oikeassa.

”Se oli erehdys ja pyydän sitä anteeksi”, perjantaina Anocin kokouksessa vieraillut Biden sanoi.

”Olen huono varamies, mutta olen riemuissani saadessani olla täällä”, hän totesi viitaten ilmeisesti presidentti Barack Obamaan.

Los Angeles tavoittelee vuoden 2024 olympialaisia yhdessä Pariisin, Rooman, Hampurin ja Budapestin kanssa. Kansainvälinen olympiakomitea päättää kisajärjestäjästä syyskuussa 2017.

”En lobbaa yhdenkään kaupungin puolesta, vaikka rakastankin Los Angelesia. Leikki sikseen: Garcetti on hyvä ystäväni, enkä pääse Los Angelesiin ennen kuin sanon jotain kivaa kaupungista”, Biden vitsaili USA Todayn mukaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!