Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Minnesotan Mikko Koivulla kolmen syötön ilta Chicagoa vastaan

Urheilu
 
Harry How / AFP Lehtikuva
Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu juhli maalia Los Angeles Kingsiä vastaan 16. lokakuuta 2015.
Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu juhli maalia Los Angeles Kingsiä vastaan 16. lokakuuta 2015. Kuva: Harry How / AFP Lehtikuva

Jääkiekon NHL-sarjassa Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu palkittiin ottelun parhaana pelaajana, kun Minnesota otti 5–4-kotivoiton Chicago Blackhawksista.

Koivun ensimmäinen syöttö tuli, kun avauserää oli pelattu vain 18 sekuntia. Koivu oli toisena syöttäjänä Jason Zuckerin avausmaaliin. Kun avauserää oli jäljellä vain 11 sekuntia, oli Koivu rakentamassa Minnesotan 3–2-johtomaalia, jonka teki Charlie Coyle.

Päätöserän alussa Koivu sai toisen syötön Nino Niederreiterin 5–4-voittomaaliin.

”Kotikaukalossa sitä yrittää lyödä alkutahdit. Avausmaalilla on valtava merkitys. Aina sitä ei saa, mutta on tärkeätä saada hyvä alku ottelulle”, Koivu kertoi NHL.comille.

Niederreiterin maali oli hänelle neljäs maali tällä kaudella. Zucker keräsi tehot 1+1, ja hänen kuusi maalisyöttöään on jo parempi saldo kuin koko viime kaudella 51 ottelussa. Koivulla on kahdeksan tehopisteen putki päällä.

”Heillä asiat ovat hyvin. He pelaavat korkealla tasolla, ja se auttaa. He tekevät kaiken mitä voittamiseksi vaaditaan, ja se tuo voittoja”, Minnesotan päävalmentaja Mike Yeo sanoi.

Perjantai-illan muissa otteluissa Buffalo voitti kotikaukalossaan Philadelphian maalein 3–1, New York Rangers voitti niin ikään maalein 3–1 kotonaan Toronton, Washington otti 2–1-kotivoiton Columbuksesta, Carolina voitti Coloradon 3–2, Ottawa haki Detroitista 3–1-vierasvoiton, Florida kärsi 1–3-kotitappion Bostonille, Montreal voitti vieraissa Calgaryn maalein 6–2 ja Vancouver voitti Glendalessa Arizonan 4–3.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!