Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kunnari jättää olympiakarsinnat väliin – ”isää tarvitaan kotona”

Urheilu
 
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Suomen Olli Kunnari lentopallon EM-kilpailujen ottelussa Italiaa vastaan Busto Arsiziossa 13. lokakuuta 2015.
Suomen Olli Kunnari lentopallon EM-kilpailujen ottelussa Italiaa vastaan Busto Arsiziossa 13. lokakuuta 2015. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Olympiakarsintojen jääminen väliin ei tarkoita Olli Kunnarin lopullisia jäähyväisiä maajoukkueelle. 33-vuotias sastamalalainen yleispelaaja toivoo tietysti nuorten pelaajien yhä vahvempaa läpimurtoa ”omalle” paikalleen.

”Ei tässä nyt ole sen suuremmasta dramatiikasta kyse, isää vain tarvitaan kotona. Tavallaan laitoin jo viime vuoden syksynä MM-kisojen jälkeen pillejä pussiin maajoukkueen suhteen, mutta tuolloin Köpi [päävalmentaja Tuomas Sammelvuo ] sai minut ylipuhuttua mukaan EM-projektiin. Nautin tästä jaksosta suunnattomasti, vaikka tulos ei ollut toivottu. Tämä oli hienolta joukkueelta hyvällä aseteella tehty jakso, Kunnari kertoi liiton tiedotteessa.

”Joskushan se aika on antaa kentät nuoremmille, mutta onko se lopullisesti nyt, sitä en vielä halua sanoa. Toivottavasti tälle paikalle löytyy nuoria lupaavia pelaajia yhä enemmän, joten myös minun päätökseni helpottuu”, Kunnari sanoi.

Kunnari on pelannut maajoukkueurallaan komeat 252 maaottelua jakaen Kai Mattilan kanssa kaikkien aikojen tilaston kuudennen tilan maaottelumäärässä. Kunnarin maajoukkuedebyytti tapahtui reilut 13 vuotta sitten, 23.7.2002 Tunisiaa vastaan pelatussa maaottelussa. Kunnari on ollut mukana maajoukkueessa mm. seitsemänä kesänä Maailmanliigassa, viisissä EM-kisoissa ja viime syksynä myös MM-kisoissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!