Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Toni Ketelä nousi ykköseksi kabinetissa, Mona-Liisa Nousiainen nopein naisten sprintissä

Urheilu
 
Kimmo Rauatmaa / Lehtikuva
Matias Strandvall (vas.) hylättiin finaalissa. Voittajaksi nousi Toni Ketelä (oik.) ennen Juho Mikkosta (2. oik) ja Ristomatti Hakolaa.
Matias Strandvall (vas.) hylättiin finaalissa. Voittajaksi nousi Toni Ketelä (oik.) ennen Juho Mikkosta (2. oik) ja Ristomatti Hakolaa. Kuva: Kimmo Rauatmaa / Lehtikuva

Kouvolan hiihtoseuran Mona-Liisa Nousiainen ja Toni Ketelä avasivat kotimaisen hiihtokauden voitokkaasti Suomen cupin sprintissä Vuokatissa.

Nousiainen oli naisten sarjassa (p) koko päivän vahvin. Ketelä jäi miesten finaalissa toiseksi, mutta ensimmäisenä maaliin tullut Matias Strandvall putosi kuudenneksi, kun tuomarineuvosto katsoi Strandvallin estäneen tilanteessa, jossa Ville Nousiainen kaatui ja menetti pelinsä.

IF Minkenin Ketelä ennätti jo onnitella seurakaveriaan Strandvallia voitosta. Tilanne muuttui radikaalisti, kun jury julkisti päätöksensä. Kakkoseksi niukasti jäänyt Ketelä nousi kabinetissa ykköseksi.

”Vedettiin loppuun asti sen, mitä pääsimme”, Ketelä totesi Hiihtoliiton tiedotteessa. Oma taktiikkani oli, että säästin loppuun kaikki paukut, se on minun valttikorttini. Matka loppui hieman kesken. Jury päätti sitten siitä, mitä takana oli tapahtunut”, sanoi Ketelä, joka piti kauden avaustaan erinomaisena.

Juho Mikkonen oli miesten kisassa toinen Strandvallin hylkäyksen jälkeen.

Mona-Liisa Nousiainen nautti kauden avauksestaan.

”Hyvä kisa. Tästä sai sellaisen potkun, että tietää asioiden menneen ihan hyvin. Leirit ovat olleet aika kovia tehojaksoja. Nyt on ollut enemmän aerobisia jaksoja, ettei syödä vielä kaikkea tehoa, mitä kropasta löytyy”, Nousiainen totesi.

Toiseksi naisten kisassa nousi hienoinen yllättäjä Katri Lylynperä.

”Olen näköjään palautunut ihan hyvin [Val Senalesin] -leiristä. Kulki ihan hyvin”, Lylynperä totesi tiedotteessa.

Suomen cup jatkuu sunnuntaina viesteillä (p).

Jutusta korjattu kuvatekstiä 2.11. kello 13.55.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!