Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liverpoolin manageri pitää mestaruuspuheita hulluina

Urheilu
 
Philip Brown / REUTERS
Liverpoolin manageri Jürgen Klopp juhli voittoa Chelseasta Lucas Leivan ja Mamadou Sakhon kanssa Lontoossa 31. lokakuuta 2015.
Liverpoolin manageri Jürgen Klopp juhli voittoa Chelseasta Lucas Leivan ja Mamadou Sakhon kanssa Lontoossa 31. lokakuuta 2015. Kuva: Philip Brown / REUTERS

Puheet Liverpoolin Valioliiga-mestaruudesta ovat hulluja manageri Jürgen Kloppin mukaan.

Saksalaismanageri kirjasi ensimmäisen Valioliigavoittonsa tililleen, kun Liverpool voitti hallitsevan mestarin Chelsean Stamford Bridgellä.

Liverpool nousi voitolla seitsemänneksi sarjassa.

”Oletko hullu? Ajatteletko, että yhden Chelsea-voiton jälkeen meidän pitäisi ajatella mestaruutta”, Klopp vastasi BBC:n mukaan, kun häneltä kysyttiin joukkueen mahdollisuuksia mestaruuteen.

”Olen ollut täällä jotakuinkin kolme viikkoa”, Klopp lisäsi.

”Meidän pitää ajatella seuraavaa ottelua, pelimme kehittämistä ja pelityyliämme. Voimme pelata paljon paremmin kuin Chelseata vastaan”, Klopp sanoi.

Liverpool joutui takaa-ajajaksi sen jälkeen, kun Chelsean Ramires oli tehnyt ottelun avausmaalin. Philippe Coutinho tasoitti ottelun ennen taukoa, ja vei Liverpoolin johtoon tauon jälkeen. Christian Benteke sinetöi voiton 3-1-maalillaan 83. minuutilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!