Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maajoukkuehiihtäjien Vuokatti Ski Team jyräsi Suomen cupissa

Urheilu
 
Mikko Stig / Lehtikuva
Sami Jauhojärvi hiihti Vuokatti Ski Temin ankkuriosuuden.
Sami Jauhojärvi hiihti Vuokatti Ski Temin ankkuriosuuden. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Maajoukkuehiihtäjien tähdittämä Vuokatti Ski Team voitti kauden ensimmäisen hiihdon Suomen cupin miesten viestin sunnuntaina näytöstyyliin.

Ski Teamin joukkue Martti Jylhä, Iivo Niskanen ja Sami Jauhojärvi oli 1.10 minuuttia toiseksi sijoittunutta Kouvolan Hiihtoseuran ykkösjoukkuetta (Lauri Vuorinen, Kari Varis, Ville Nousiainen).

Kolmanneksi hiihti If Minken joukkueella Toni Ketelä, Christoffer Lindvall, Matias Strandvall. Joukkue hävisi Vuokatille jo 1.45 minuuttia.

Kilpailu käytiin Vuokatissa 3x6 kilometrin viestinä kahden kilometrin pituisella ladulla.

Iivo Niskasen esitti jo kelvollista vauhtia ja nykäisi toisella osuudella minuutin eron muihin.

”Samalla vaihteella lähdin kuin eilen sprintissä. Tällä hetkellä ei ole kuin tuo yksi vaihde, mutta siitä se pikkuhiljaa lähtee kunto kohenemaan kohti talven edetessä. Voitto ei tietenkään saa yllättää, kun olemme hallinneet näitä viestejä”, Niskanen sanoi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Naisten 3x4 kilometrin viestin voitti Hämeenlinnan Hiihtoseura joukkueella Anni Kainulainen, Maija Hakala, Laura Mononen.

Toiseksi sijoittui Vuokatti Ski Team (Saana Kemppainen, Susanna Saapunki, Katri Lylynperä) ja kolmanneksi sijoittui Kerttu Niskasen tähdittämä Vieremän Koitto.

”Oli hyvät asetelmat lähteä, kun Vuokattiin oli jonkin verran rakoa, eikä Katri päässyt ihan imuun. Aika kovaa yritin kuitenkin lähteä, että rako säilyisi samanlaisena”, Laura Mononen sanoi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Vuokatti hävisi Kouvolan Hiihtoseuralle 25 sekuntia ja Vieremä 35 sekuntia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!