Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bottas sai törmäysviikoilla balsamia haavoihin

Urheilu
 

Valtteri Bottas sai hyvityksen Venäjän rajulle pettymykselleen, kun toinen kolarikisa kolmessa viikossa Kimi Räikkösen kanssa päättyi nyt ratakaiteiden sijasta palkintopallille.

Tätä kauden toista palkintoaan Bottas on jahdannut niin hartaasti, että sen hän kyllä ansaitsi – katsoo kolaria miten kriittisesti tahansa.

Ferrarille kisa oli synkkääkin synkempi, kun kummatkin kuljettajat Räikkönen ja Sebastian Vettel joutuivat keskeyttämään. Edellinen nollakisa tallille oli viime vuonna Japanissa, mutta silloinkin toinen auto – Räikkönen – pääsi sentään maaliin asti.

Meksiko tarjosi loistavan viikonlopun, kun periaatteessa vietettiin rääppiäisiä mestaruuden ratkettua vain muutamaa päivää aiemmin Austinissa.

Nico Rosberg väisti nyt kaikki virheansat, ja palasi viimein voittokantaan kahdeksan kisan tauon jälkeen. Mercedes juhli kymmenettä kaksoisvoittoaan, vaikka olot olivat hyvinkin poikkeukselliset korkeassa ilmanalassa ja kolme viikkoa vanhalla asvaltilla.

Neljän perättäisen paalun jälkeen voittaminen teki erityisen hyvää Rosbergin itseluottamukselle – jo ensi kauden MM-taistoakin varten.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!