Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räikkönen: ”Ajoimme vain kilpaa”

Urheilu
 
Heikki Kulta
HENRY ROMERO / Reuters
Kimi Räikkösen kisa päättyi keskeytykseen Meksikossa.
Kimi Räikkösen kisa päättyi keskeytykseen Meksikossa. Kuva: HENRY ROMERO / Reuters

Ferrarin Kimi Räikkösen kärsimysten tie ei tunnu päättyvän. Räikkönen keskeytti Meksikossa toisen perättäisen kisan, ja putosi MM-sarjassa viidenneksi Valtteri Bottaksen taakse.

Toisen kerran kolmen viikon aikana Räikkösen Ferrari ja Bottaksen Williams osuivat kilpailussa yhteen. Sotšissa Bottas jäi radan varteen, tällä kertaa Räikkönen. Venäjällä Räikkönen sai rangaistuksen. Nyt tilanne tulkittiin normaaliksi onnettomuudeksi, eikä jälkitutkintaa tehty.

Räikköseltä kysyttiin Ferrarin lehdistötilaisuudessa, onko hän puhunut Bottaksen kanssa.

”Ei ole paljon puhuttavaa. Minulta lähti pyörä, ja keskeytin. Jokaisella on oma näkemyksensä, mutta loppupeleissä ajoimme vain kilpaa, ja niin pääsi käymään”, Räikkönen sanoi.

”Eihän siinä paljon tilaa ollut. Jos hän olisi mennyt vähän enemmän reunakiveyksen päälle, siellä tilaa olisi ollut. Se oli kilpatilanne. Hän teki, mitä teki, eikä mikään muutu, vaikka siitä puhuisi.”

Räikkönen kommentoi tilannetta myös Crash.net-sivustolle.

”Tapahtunut, mikä tapahtunut. Ehkä hänestä tuntuu nyt paremmalta sen suhteen, mitä Venäjällä tapahtui. Minulla ei ole mitään ketään vastaan.”

Bottaskaan ei näe, että suomalaisten pitäisi puhdistaa ilmaa. ”En tiedä, onko oikeastaan mitään puhuttavaa”, Bottas kommentoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!