Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Santanen nousee SaiPan päävalmentajaksi

Urheilu
 

Liigaseura SaiPa julkaisi tiistaina tulevien kausien valmennusryhmänsä. Lappeenrantalaisten päävalmentajaksi ensi kaudella nousee seuran valmennusryhmässä kaudesta 2004-05 asti mukana ollut Ari Santanen. Hän saa apuvalmentajikseen Jouko Viljakaisen ja Tuomo Ropon, ja kolmikon sopimukset kattavat kaudet 2016-17 ja 2017-18.

Santanen pelasi lappeenrantalaisjoukkueessa vuosina 1989-2000. Lisäksi 46-vuotias Santanen toimi joukkueen kapteenina neljän kauden ajan.

”Erittäin hyvin ja innostunein mielin tartuin tähän mahdollisuuteen. On hienoa, että päävalmentajan pesti Liigassa avautui nimenomaan SaiPassa ja pääsen jatkamaan sitä työtä, mitä olen pitkään täällä tehnyt”, Santanen kertoo SaiPan tiedotteessa.

”Sain ympärilleni sellaisen tiimin valmennukseen kuin halusinkin. Kaikki tulevassa valmennustiimissä olevat ovat sellaisia, joiden kanssa töitä on tässä organisaatiossa tehty jo useita vuosia. Olemme tottuneet työskentelemään yhdessä”, Santanen jatkoi.

Myös seuran edustajat olivat tyytyväisiä uuteen päävalmentajaansa.

”Hänellä on erittäin syvällinen näkemys siitä, kuinka jääkiekko lajina kehittyy ja kuinka joukkueen taktiikan tulee kehittyä. Olemme erittäin tyytyväisiä päästyämme Santasen kanssa sopimukseen”, SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kertoi tiedotteessa.

Neljättä kautta SaiPan päävalmentaja toimiva Pekka Tirkkonen ei jatka Lappeenrannassa kuluvan kauden jälkeen.

Iltalehden mukaan myös Tampereen Ilves vaihtaa ensi kaudella Liigassa päävalmentajaansa. Kolmatta täyttä kauttaan tamperelaisia ohjaava Tuomas Tuokkola ei lehden mukaan jatka pestillään.

Lehden mukaan päävalmentajan vastuun ottaa nykyyinen apuvalmentaja Sami Hirvonen ja valmennusjohtoon tulee myös seuran A-juniorien päävalmentaja Jouko Myrrä.

Ilves julkistaa päävalmentajansa huomenna keskiviikkona.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!