Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juventus-luotsi raivosi sukkienvaihdosta: ”Ei ole mikään muotinäytös”

Urheilu
 
WOLFGANG RATTAY / reuters
Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri ei ollut tyytyväinen tuomarin toimintaan Mönchengladbach-ottelussa.
Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri ei ollut tyytyväinen tuomarin toimintaan Mönchengladbach-ottelussa. Kuva: WOLFGANG RATTAY / reuters

Juventus ei onnistunut varmistamaan jatkopaikkaansa jalkapallon Mestarien liigassa tiistaina, kun joukkue joutui tyytymään 1–1-tasapeliin Mönchengladbachin vieraana.

Tasapeli antoi kuitenkin vahvan otteen jatkopaikkaan, sillä eroa kolmantena olevaan Sevillaan on viisi pistettä, kun pelaamatta on kaksi ottelua.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri otti tyynesti joukkueensa joutumisen miesalivoimalle Hernanesin toisen puoliajan ulosajon jälkeen, mutta ensimmäisen puoliajan alivoima raivostutti valmentajan.

Joukkue joutui pelaamaan muutaman minuutin kymmenellä miehellä, kun hyökkääjä Alvaro Moratan piti vaihtaa sukkansa samanvärisiksi muiden joukkuetovereidensa kanssa. Hänen sukkiensa sävy erosi hieman muista, ja hollantilainen erotuomari Björn Kuipers käski hänen vaihtaa sukat.

”Olen todella vihainen yhdestä asiasta, eli siitä, että jouduimme pelaamaan kolme minuuttia kymmenellä miehellä, kun jonkun piti vaihtaa sukkansa”, Allegri vaahtosi Reutersille.

”Tiedän, että sääntöjen mukaan kaikkien peliasusteiden on oltava samanväriset. Mutta loppujen lopuksi tämä ei ole mikään muotinäytös, vaan olemme pelaamassa jalkapalloa.”

GIORGIO PEROTTINO / reuters
Alvaro Morata juhli maalia Sevillaa vastaan 30. syyskuuta.
Alvaro Morata juhli maalia Sevillaa vastaan 30. syyskuuta.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?