Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilves nappasi mestarivalmentaja Kiven – ”Tuli tunne, että tänne olisi hienoa palata”

Urheilu
 

Tampereen Ilves julkisti keskiviikkona uuden päävalmentajansa. Karri Kivi, 45, aloittaa tehtävässään 1.5.2016 ja sopimus kattaa kaudet 2016-17 ja 2017-18. Kiven apuvalmentajat kerrotaan myöhemmin.

Kivi johdatti Porin Ässät yllätysmestaruuteen kaudella 2012-13 ja juhli vuoden 2014 alussa maailmanmestaruutta Suomen alle 20-vuotiaiden päävalmentajana. Kaudella 2014-15 Kivi valmensi KHL:ssä pelaavaa Traktor Tsheljabinskiä, mutta sai potkut lokakuussa. Sen jälkeen hän on pitänyt taukoa valmentamisesta.

Ilveksen juniori-ikäluokat läpi pelannut ja seurassa liigauransa aloittanut Kivi muistuttaa Ilveksen tiedotteessa olevansa valmentajana vasta alkutaipaleella ja kaipaavansa uusia haasteita.

”25 vuotta sitten lähdin Tampereelta maailmalle. Ilves oli nuorena minun seurani sekä jääkiekossa että jalkapallossa. Se vei silloin kaiken aikani, ja siitä lähtien olen ollut seurassa mukana. Ässät-pestin jälkeen tuli sellainen tunne, että Ilvekseen olisi hienoa palata”, kertoo Kivi.

Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajunoja kertoi tiedotteessa olevansa tyytyväinen hankintaan.

”Hän tietää hyvin, mihin on tulossa, ja me tiedämme, mitä Ilves saa. Hän on saavuttanut mestaruuksia valmentajana ja erityisesti haastavista lähtökohdista. Ilveksen menestys vaatii tulevaisuudessakin monen pelaajan tasonnostoa ja uusien nuorten pelaajien läpimurtoa. Näitä asioita toteuttamaan Karri palkattiin”, Pajuoja kuvaili.

Kuluva kausi jää näin ollen Ilveksen nykyisen päävalmentajan Tuomas Tuokkolan viimeiseksi seurassa. Ilves tiedotti samalla, että hyökkääjät Aleksi Mustonen ja Markus Jokinen sekä puolustaja Veli-Matti Vittasmäki jatkavat seurassa ensi kaudella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?