Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liverpoolin valmentaja vakuuttaa: Seuraikoni ei tee ”beckhameja”

Urheilu
 
Henry Browne / Reuters
Jürgen Kloppin mukaan Liverpoolin ovi on aina auki Steven Gerrardille, mutta nyt hän ei ole palaamassa joukkueeseen.
Jürgen Kloppin mukaan Liverpoolin ovi on aina auki Steven Gerrardille, mutta nyt hän ei ole palaamassa joukkueeseen. Kuva: Henry Browne / Reuters

Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp kiistää, että entinen kapteeni ja seuraikoni Steven Gerrard palaisi vahvistamaan joukkuetta.

Valioliigan viime kauden päätteeksi MLS-liigan Los Angeles Galaxyyn siirtyneen Gerrardin on arveltu palaavan Liverpooliin MLS-liigan tauon ajaksi vuokrasopimuksella.

LA Galaxyn kausi päättyi viime viikolla pudotuspeleissä tappioon Seattlelle.

Galaxyn edellinen brittitähti David Beckham edusti MLS-liigan kausien välillä Italian Serie A:n AC Milania. Kloppin mukaan Gerrard ei ole kuitenkaan tekemässä ”beckhameja”.

Klopp kiisti keskiviikkona Beckhamin siirron tiukasti. Hän kuitenkin myönsi, että Gerrard on kutsuttu harjoittelemaan joukkueen kanssa.

”Hän on seuralegenda, ja jos hän haluaa harjoitella Liverpoolissa ollessaan ennen seuraavan kauden kauden alkua LA:ssa, se ei ole ongelma. Kyse ei ole kuitenkaan mistään muusta”, Klopp sanoi Liverpool Echo-lehdelle Venäjän Kazanissa Eurooppa-liigan ottelun alla.

”Ovet ovat hänelle aina avoinna, se on selvää. Mutta ei muuta. Kaikki voivat oppia Stevieltä, mutta hänellä on sopimus LA Galaxyn kanssa. Hän rakastaa tätä joukkuetta ja on seuralegenda ja voimme puhua erilaisista asioista”, Klopp pyöritteli.

Gerrard, 35, viettää Liverpoolissa marras- ja joulukuun perheensä kanssa MLS-liigan tauon ajan. Hänen on määrä palata Kaliforniaan joukkueensa harjoitusleirille 15. tammikuuta mennessä.

LA Galaxyn johtaja Bruce Arena on jo tyrmännyt Gerradin paluun Liverpooliin kesken sopimuksen.

Gerard pelasi Liverpoolissa 17 kautta ja yli 700 ottelua.

Lähteet: Liverpool Echo, Reuters, AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!