Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HPK tiedotti uudesta päävalmentajastaan – tuttu nimi palaa Hämeenlinnaan

Urheilu
 
Mikko Stig / Lehtikuva
Antti Pennanen osallistui syyskuussa Mestiksen kaudenavausinfoon. Ensi kaudeksi hän nousee liigatason päävalmentajaksi Hämeenlinnaan.
Antti Pennanen osallistui syyskuussa Mestiksen kaudenavausinfoon. Ensi kaudeksi hän nousee liigatason päävalmentajaksi Hämeenlinnaan. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Liigajoukkue HPK kertoi torstaina seuraavien kolmen kauden päävalmentajansa. Viime kaudella Jukurit Mestis-mestariksi johtanut Antti Pennanen, 36, palaa seuraan, jossa pelasi itse juniorina ja jossa aloitti valmennusuransa.

Pennasen ja HPK:n sopimus on kolmekautinen ja päättyy kauteen 2018–19. Valmennusuransa HPK-junioreiden parissa aloittanut Pennanen siirtyi ensin HIFK:n ja sitten KalPan apuvalmentajaksi, kunnes kesken kauden 2013–14 Mestis-joukkue Mikkelin Jukureista aukesi päävalmentajan paikka.

Pennanen palaa Hämeenlinnaan hyvin mielin.

”Olen kiitollinen saamastani tuesta ja luottamuksesta, ja aion tulevaisuudessa auttaa kaikin tavoin HPK:ta ja sen pelaajia kehittymään. HPK:n kanssa on käyty keskusteluja aiemminkin, mutta koen, että nyt olen valmis vastaamaan tähän kovaan haasteeseen”, Pennanen kuvaili seuran tiedotteessa.

Jukureiden lisäksi Pennanen on tällä kaudella mukana kotikisoihin valmistautuvan Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen valmennusryhmässä.

HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela kertoi seuran tiedotteessa, että uusi päävalmentaja on mieleinen.

”Antti oli meille ykkösvaihtoehto päävalmentajaksi ja on hienoa saada hämeenlinnalaistaustainen valmentaja HPK:hon. Tämä takaa jatkuvuuden toimintaamme”, Korpela kommentoi.

HPK:ta valmentaa tällä hetkellä kolmatta kautta Pasi Arvonen, ja joukkue on Liigassa sijalla 14. Seura tiedotti keskiviikkona, että ei käytä optiota, joka Arvosella oli kaudeksi 2016–17.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?