Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Petteri Koponen innoissaan Suomen EM-koripallohakemuksesta

Urheilu
 
Vesa Koivunen
Susijengin takamies Petteri Koponen toivoo, että Suomi saisi olla mukana järjestämässä vuoden 2017 EM-kisoja.
Susijengin takamies Petteri Koponen toivoo, että Suomi saisi olla mukana järjestämässä vuoden 2017 EM-kisoja. Kuva: Vesa Koivunen

Yhtä miesten vuoden 2017 EM-kisojen neljästä alkulohkosta hakeva Suomi sai neljä kilpailijaa. Kansainvälinen koripalloliitto (Fiba) kertoi torstaina, että muut hakijat ovat Israel, Puola, Romania ja Turkki.

Hakijat voivat anoa järjestelyoikeuksia koko turnaukselle, alkulohkolle sekä alkulohkon ja pudotuspelien kokonaisuudelle. Fiba ei yksilöinyt maakohtaisia hakemuksia.

Hakijamaat ja kaupungit arvioidaan marraskuun aikana. Fiba Euroopan hallitus päättää kisaisännän tai kisaisännistä 11.–12. joulukuuta.

Susijengin avainpelaajiin lukeutuva takamies Petteri Koponen on innoissaan Suomen koripalloliiton jättämästä hakemuksesta.

”EM-kisat olisivat sekä faneille että pelaajille upea juttu. En olisi ikinä uskonut, että meillä olisi mahdollisuus järjestää EM-kisoja Suomessa”, Koponen kirjoitti Ylen verkkosivuilla. ”En näe mitään syytä, miksi se ei olisi mahdollista. Alkulohkon saaminen olisi yksi pykälä lisää koripallon buumiin.”

Suomi viettää 2017 itsenäisyytensä 100-vuotisjuhlia. Samana vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta, kun Suomi järjesti miesten EM-kisat edellisen kerran.

Suomi hakee myös 20-vuotiaiden miesten EM-turnausta. Päätös kisaisännästä tulee samana viikonloppuna kuin miesten EM-kisoista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!