Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Chelsean Jose Mourinho tyytyy kohtaloonsa: ”Istun ehkä kadunkulmassa iPadini kanssa”

Urheilu
 

Valioliigan hännille painuneen Chelsean manageri Jose Mourinho tyytyy kohtaloonsa, eikä aio valittaa Englannin jalkapalloliiton hänelle langettamasta yhden ottelun stadionpannasta.

Mourinho poissa vaihtopenkin takaa, kun Chelsea kohtaa lauantaina Stoken. Ottelu on kahden tyvipään joukkueen kohtaaminen: Stoke on Valioliigassa sijalla 14 ja Chelsea sijalla 15.

Mourinhoa rangaistiin yhden ottelun stadionpannalla hänen kieltäydyttä poistumasta puoliajalla erotuomarien huoneesta ottelussa West Hamia vastaan. Mourinholla oli eri näkemyksiä pelaajilleen jaetuista tuomioista. Chelsea hävisi ottelun 1–2.

Vierasottelussa Stokea vastaan Mourinho ei saa astua varpaallaankaan stadionin alueelle.

Perjantaina Mourinho väitti, että häntä kohdellaan eri tavoin kuin muita valmentajia. Hän ei kuitenkaan aio valittaa tuomiosta, koska se ei hyödytä kuitenkaan.

”Se olisi tyhmä taistelu, koska olet hävinnyt sen jo etukäteen”, Mourinho kommentoi seuransa tiedotustilaisuudessa.

Mourinho kertoi kuitenkin matkustavansa joukkueensa mukana Stokeen. Tarkempia suunnitelmia hänellä ei pelin ajaksi ollut.

”Matkusta joukkueeni kanssa ja olen heidän siihen asti, kunnes joku pysäyttää minut. Luulen, että se tapahtuu stadionin rajalla.”

”Pelin ajaksi minulla ei ole suunnitelmia. Ehkä istun kadun kulmassa iPadini kanssa. En tiedä.”

Mourinho myös painotti kantavansa vastuun joukkueensa pelistä ja tuloksista, vaikka ei itse olekaan vaihtopenkin takana.

”Jos pelaamme kymmenen minuutin pelin jälkeen seitsemällä miehellä, siihen en kuitenkaan voi valmistaa apulaisiani. Sitten heidän pitää päättä itse.”

Valioliigan kärjessä ovat Manchester City ja Arsenal 25 pisteellä. Yllätysjoukkue Leicester on kolmantena kolme pistettä johtokaksikkoa jäljessä.

Chelsea on jäänyt Citystä ja Arsenalista jo 14 pistettä.

Lähteet: AFP, Guardian

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!