Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mixu Paatelainen manasi löysyyttä ja uhkaa kovemmilla harjoituksilla

Urheilu
 

Mixu Paatelainen uhkaa pelaajiaan kovemmilla harjoituksilla, jos Dundee Unitedin pelit Skotlannin jalkapalloliigassa eivät parane. Niitä on pelaajille edessä, kun Dundee vajosi lauantaina entistä syvemmälle liigan pohjilla.

Se hävisi vieraissa Aberdeenille 0–2. Paatelainen tuli Dundeen päävalmentajaksi lokakuun puolivälissä. Paatelaisen saldo neljässä ottelussa ei ole häävi: kolme tappiota ja yksi voitto.

Lauantaina pistepotin karttuminen ei ollut edes lähellä, vaikka Paatelaisen joukot sinnittelivät 0–0-tasalukemissa ensimmäiset 50 minuuttia.

Paatelainen haki pisteitä tiiviillä puolustamisella, mutta lopulta Aberdeen mursi muurin.

”Hallitsimme peliä täydellisesti ja meillä oli paikkoja useampaankin maaliin”, Aberdeenin valmentaja Derek McInnes sanoi BBC:lle.

McInnes myönsi, että Dundeen tiukka puolustaminen ja avausmaalin viipyminen vaikeuttivat heidän peliään.

”United piti ryhmityksensä tiiviinä, ja meidän piti pyörittää peliämme heidän ympärillään ja pelata sinnikkäästi omaa peliämme.”

Paatelainen jakoi ottelun jälkeen tuimaa kritiikkiä pelaajilleen.

”Meidän avausjakson esityksemme oli kelvollinen, mutta taas kerran löysyys hiipi peliimme toisella jaksolla. Jos pallo on ilmassa ja metrin päässä maaliviivastamme, meidän puolustajien on reagoitava ensin. Muuten se käy meille kalliiksi”, hän sanoi BBC:n mukaan.

”Pelaajista liian moni on kannoillaan, eikä valmiina syöksymään ensimmäisenä palloon. Jokaisessa tilanteessa, niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä, pitää liikkua ensimmäisenä, mutta me liikumme vasta toisena”, Paatelainen jylisi.

Dundee United on yhä tiukemmin Skotlannin liigan hännillä. Joukkueella on 14 ottelun jälkeen koossa vasta kahdeksan pistettä ja maalisuhde on 18 maalia miinuksella.

Toiseksi viimeisenä oleva Patrick Thistle nousi 11 pisteeseen pelattuaan 1–1-tasapelin Paatelaisen paikallisvastustajan Dundee FC:n kanssa.

Paatelainen kertoi Daily Record-lehden haastattelussa lauantain ottelun alla harjoitusten kovenevan entisestään. Hän on varma, että joukkue vuoden vaihteen jälkeen aivan eri iskussa kuin nyt.

Paatelainen kehui pelaajiensa asennetta, mutta arveli, että kunnossa voisi olla parantamisen varaa.

”Osa joukkueen keskittymisestä otteluissa riippuu kunnosta”, Paatelainen sanoi.

”Jos olet väsynyt, et jaksa liikkua etkä ajatella, vaan lyöt päätäsi seinään.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!