Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alppitähti Vonnilla käsittämätöntä epäonnea loukkaantumisissa – nyt koirat purivat käden verille

Urheilu
 
Sami Kero / HS
Lindsey Vonnin ainoa olympiakulta tuli Vancouverissa vuonna 2010.
Lindsey Vonnin ainoa olympiakulta tuli Vancouverissa vuonna 2010. Kuva: Sami Kero / HS

Alppihiihdon supertähti Lindsey Vonn on kärsinyt uransa aikana lukuisista loukkaantumisista. Yleensä vammat ovat johtuneet kaatumisista rinteessä, mutta viimeisimmän kolhun aiheuttivat Vonnin koirat.

Vonn julkaisi lauantaina Instagramissa videon, jossa hän esittelee sairaalassa arpista kättään.

Päivityksen yhteydessä Vonn kertoi arpien tulleen, kun hän yritti mennä frisbeestä tappelevien koiriensa väliin. Vonn vitsaili saaneensa koiriensa ansiosta myöhäisen Halloween-asun.

Vonnilla on käsittämätöntä epäonnea, mitä tulee loukkaantumisiin. Elokuussa hän mursi nilkkansa harjoitellessaan Uudessa-Seelannissa. Sen vuoksi kauden avaus Söldenissä jäi väliin.

Vuosi 2013 oli Vonnille täynnä takaiskuja. Helmikuussa hän kaatui MM-kisojen avauskilpailussaan Itävallan Schladmingissa ja loukkaantui vakavasti.

Vonn palasi kilpailemaan seuraavana syksynä tavoitteenaan Sotšin vuoden 2014 talvikisat. Hän joutui kuitenkin jättämään olympialaiset väliin harjoituksissa tulleen polvivamman takia.

Yhdysvaltalainen Vonn, 31, on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä alppihiihtäjistä. Hän on voittanut alppilajien naisten kokonaiscupin urallaan neljä kertaa. Eri lajien voittopystit mukaan lukien kristallipalloja on kertynyt yhteensä 19.

Samaan on pystynyt vain Ruotsin Ingemar Stenmark, joka kilpaili maailmancupissa vuosina 1974–89. Stenmark, 59, voitti alppilajien miesten kokonaiscupin urallaan kolme kertaa.

Olympiakultaa Vonn voitti syöksylaskussa vuonna 2010. Arvokisamitaleita hänellä on aikuisten tasolla yhteensä kahdeksan.

Vonn suunittelee aloittavansa kilpailukautensa marraskuun lopulla Aspenin maailmancupissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?