Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Van Gaal ihmettelee fanien kritiikkiä: ”Äitini tietää sen, samoin isoäitini”

Urheilu
 
Andrew Yates / Reuters
Louis van Gaal (oik.) antoi ensimmäisen puoliajan jälkeen ohjeita Ander Herreralle.
Louis van Gaal (oik.) antoi ensimmäisen puoliajan jälkeen ohjeita Ander Herreralle. Kuva: Andrew Yates / Reuters

Jalkapallon Englannin Valioliigassa neljäntenä oleva Manchester United on tehnyt viidessä viime pelissään vain kolme maalia. Joukkueen puolustuspelaaminen on toiminut erinomaisesti, mutta maalinteko on tuottanut tuskaa.

ManUn kannattajat ovat kritisoineet Louis van Gaalin luotsaaman ryhmän pelaamista. Fanit ovat äänekkäästi vaatineet hyökkäävämpää pelityyliä ja lisää maaleja.

Van Gaalin mukaan kritiikki alkoi, kun ManU-legenda Paul Scholes totesi, ettei nauttisi pelaamisesta van Gaalin Unitedissa pelityylin vuoksi.

ManUn kotistadionin Old Traffordin lehtereiltä on kuulunut viime peleissä äänekkäitä ”hyökätkää, hyökätkää, hyökätkää” -huutoja.

Lauantaina fanit saivat pitkästä aikaa nähdä samassa ottelussa useamman maalin, kun ManU voitti West Bromwichin kotikentällään 2–0 Jesse Lingardin ja Juan Matan maaleilla.

”He olivat saaneet vaikutteensa Paul Scholesilta”, van Gaal sanoi voitto-ottelun jälkeen BBC:lle.

”Fanit haluavat pelaajien tietävän, että heidän täytyy tehdä maaleja. Totta kai. Minun äitini tietää sen, samoin isoäitini.”

Van Gaal ei kuitenkaan tarkoita, että kannattajat olisivat väärässä. Hän pikemminkin kummastelee kritiikin mielikuvituksettomuutta.

”Tiedän, miltä faneista tuntuu. Meidän täytyy hyökätä paremmin organisoituja puolustuksia vastaan”, van Gaal myönsi.

Tyyliä tärkeämpää van Gaalille on tehdä tulosta. Tuloksellisesti United on suoriutunut alkukaudella vähintään tyydyttävästi. Valioliigassa tilille on tullut kaksi tappiota. Mestarien liigassa joukkue johtaa alkulohkoaan.

Kaiken lisäksi ManUlle on äärimmäisen vaikea tehdä maaleja. Valioliigassa joukkue on päästänyt vähiten maaleja (8) yhdessä Arsealin kanssa. Tehdyissä maaleissa edellä on seitsemän joukkuetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!