Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pelaajat vakuuttivat tukeaan Mourinholle, Chelsean pahapoika taas otsikoissa

Urheilu
 
Ed Sykes / Reuters
Jose Mourinho ei päässyt toimitsijakiellon takia stadionille, mutta lukuisat Chelsea-fanit olivat pukeneet kasvoilleen Mourinho-naamarin lauantain Stoke-ottelussa.
Jose Mourinho ei päässyt toimitsijakiellon takia stadionille, mutta lukuisat Chelsea-fanit olivat pukeneet kasvoilleen Mourinho-naamarin lauantain Stoke-ottelussa. Kuva: Ed Sykes / Reuters

Valioliigan hallitsevan mestarin Chelsean syöksykierre sai lauantaina yhä synkempiä sävyjä, mutta pelaajat vakuuttivat olevansa yhä valmentajansa Jose Mourinhon takana.

Chelsea kärsi kolmannen perättäisen tappionsa Valioliigassa ensimmäisen kerran sitten vuoden 1999, kun Stoke oli kentällään parempi maalein 1–0. Chelsea pelasi ottelun Mourinhon esikunnan Rui Farian, Silvino Louron ja Steve Hollandin johdolla, sillä Mourinho itse oli yhden ottelun toimitsijakiellossa erotuomarien kanssa kärhämöinnin takia ottelussa West Hamia vastaan.

Lehtitietojen mukaan Mourinho seurasi ottelua tv:stä joukkueen hotellissa.

Tappion myötä Chelsea on Valioliigassa tukevasti sijalla 16 ja vain kolme pistettä edellä ensimmäisestä putoajan paikalla olevasta joukkueesta Bournemouthista. Joukkue on hävinnyt Valioliigassa jo seitsemän ottelua.

Tappion myötä spekulointi Mourinhon asemasta sai lisää vauhtia. Kuukausi sitten Chelsean johto eli käytännössä seuran omistaja Roman Abramovitš antoi tukensa Mourinholle tukensa, mutta sen jälkeen joukkue on kulkenut Valioliigassa lähinnä tappiosta toiseen.

Lauantain Stoke-tappion jälkeen joukkueen maalivahti Asmir Begovic kiirehti vakuuttamaan pelaajien tukea Mourinholle. Begovicin mukaan Mourinhon henki oli läsnä joukkueessa ja se pelasi yhden kauden parhaista otteluistaan, vaikka Stoke vei voiton Marko Arnautovicin toisen jakson maalilla.

Kysymykseen managerin mahdollisesta vaihtumisesta, Begovic totesi, että se ei ole joukkueen käsissä.

”Me olemme kuitenkin managerimme takana, se näkyy jo peliesityksistämme”, Begovic totesi Sky Sportsille ja viittasi joukkueen taisteluilmeeseen Stoke-ottelussa.

”Meidän mielestämme hän on oikea mies tehtävässä. On epäonnea, että emme kykene antamaan hänelle sellaista tulosta, jonka esityksillämme ansaitsemme. ”

Mourinhon tukena on elokuussa solmittu ja aina vuoteen 2019 asti ulottuva sopimus. Sen purkaminen kesken kaiken tulisi Chelsealle kalliiksi.

Tappiokierre on Chelsean ongelmista suurin, mutta huolta aiheuttavat myös espanjalaishyökkääjä Diego Costan hölmöilyt.

Costa kävi lauantaina jälleen kovilla kierroksilla ja kävi kiinni Stoken Ryan Shawcrossin leukaperiin. Daily Mail-lehden mukaan Costa oli pidellyt välillä nenästään kiinni ja väittänyt Shawcrossin haisevan.

Costan raportoitiin myös tallanneen stadionin vartijan jalalle haettuaan ottelun 73. minuutilla palloa. Chelsea kiisti väitteen tiukasti, mutta tapahtumasta tehtiin lehden mukaan ottelun erotuomarille.

Stoke ja Chelsea totesivat, että välikohtaus oli vähäinen.

Lähteet: Reuters, Daily Mail

Ed Sykes / Reuters
Chelsean Diego Costa ja Stoken Ryan Shawcross ottivat yhteen lauantain ottelussa.
Chelsean Diego Costa ja Stoken Ryan Shawcross ottivat yhteen lauantain ottelussa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!