Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Wadan dopingraportti julki maanantaina

Urheilu
 
HS–Reuters

Doping. Kansainvälinen antidopingtoimisto julkaisee tänään maanantaina riippumattoman raporttinsa Venäjän ja Kenian yleisurheilijoiden dopingista. Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n entisen johdon epäilleen pimittäneen dopingkäryjä rahaa vastaan.

IAAF:n nykyinen puheenjohtaja Sebastian Coe ei halua spekuloida, kuinka laajalle korruptioskandaalin lonkerot ulottuvat. Hänen mukaansa ensin täytyy odottaa, mitä kaikkea Wadan raportti pitää sisällään. ”Tiedämme, että suhteellisen pieni määrä valtioita aiheuttaa meille suhteettoman määrän vahinkoa”, sanoi Coe sunnuntaina.

”Olen järkyttynyt, vihainen ja pitkälti surullinen”, kertoi Coe, jolle syytökset ovat tulleet yllätyksenä. ”Nämä ovat pimeitä aikoja lajillemme”, sanoi Coe BBC:lle.

IAAF:n entistä puheenjohtajaa Lamine Diackia ja hänen lainopillista neuvonantajaansa Habib Cisseä epäillään korruptiosta, rahanpesusta ja salaliitosta. Ranskan poliisi teki epäilyjen vuoksi ratsian IAAF:n päämajaan Monacoon viime tiistaina.

Poliisin epäilykset heräsivät, kun Maailman antidopingtoimiston Wadan teettämässä tutkimuksessa selvisi, että Diack oli peitellyt yleisurheilun maailmantähtien dopingkäryjä.

Epäilyjen mukaan Diack oli ottanut lahjuksina yli miljoona euroa vastineeksi pelkästään venäläisurheilijoiden käryjen peittelemisestä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!