Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ranskan ympäriajon kaksinkertainen voittaja hyökkää epäilijöitään vastaan lehtijutulla

Urheilu
 
THOMAS PETER / Reuters
Chris Froome on turhautunut häntä vastaan esitettyihin epäilyihin.
Chris Froome on turhautunut häntä vastaan esitettyihin epäilyihin. Kuva: THOMAS PETER / Reuters

Ranskan ympäriajon kaksinkertainen voittaja Chris Froome on lähtenyt hyökkäykseen häntä vastaan esitettyjen dopingepäilyjen nujertamiseksi.

Froome ilmoitti lauantaina julkaisevansa aiemmin tänä vuonna tehtyjen fysiologisten testien tulokset joulukuussa Esquire-lehdessä.

Froome ei ole ikinä antanut kiellettyä dopingnäytettä, mutta Ranskan ympäriajon aikana osa yleisöstä vakuuttui hänen käyttävän dopingia. Froome joutui myös törkeän hyökkäyksen kohteeksi, kun katsoja heitti kesken kilpailun kupillisen virtsaa hänen kasvoilleen.

Froome ja hänen tallinsa joutuivat silmätikuiksi viimeistään sen jälkeen, kun hän ajoi kilpailun kymmenennellä etapilla Pyreneillä Col de Soudet -nousun uuden keskinopeusennätyksen.

Entinen huippupyöräilijä Laurent Jalabert puolestaan kyseenalaisti Froomen vahvuuden, sillä hänen mukaansa britti vaikutti hänestä olevan "eri planeetalta" kuin muut.

Froome on sanonut olevansa turhautunut ihmisten epäilyihin. Elokuussa hän arveli, että mikään informaatio ei riitä ihmisiä vakuuttamaan hänen puhtaudesta.

Froomen mukaan tutkijat ovat käyneet nyt Kansainvälisen pyöräilyliiton vuonna 2007 ja riippumattoman laboratorion tänä vuonna tekemät testit. Kaikki yksityiskohdat tulee Froomen mukaan julki Esquire-lehdessä.

Lähteet: Guardian, AFP

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!