Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Louis van Gaal raivasi nuorille tilaa – ”Tämän takia myin pelaajia”

Urheilu
 
Jason Cairnduff / REUTERS
Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal (vas.) puhui laitahyökkääjä Jesse Lingardin (oik.) kanssa harjoituksissa 2. marraskuuta 2015.
Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal (vas.) puhui laitahyökkääjä Jesse Lingardin (oik.) kanssa harjoituksissa 2. marraskuuta 2015. Kuva: Jason Cairnduff / REUTERS

Manchester Unitedin laiturin Jesse Lingardin, 22, esiinnousu tuntemattomuudesta tällä kaudella on esimerkki tulevasta suurseurassa. Unitedin managerin Louis van Gaalin alaisuudessa nuorille pelaajille tulee lisää tilaisuuksia kokeilla kykyjään Englannin Valioliigassa.

Van Gaal antoi lauantaina Valioliigadebyytit puolustajille Axel Tuanzebelle ja Cameron Borthwick–Jacksonille ja sanoi, että jatkaa nuorten nostamista edustusjoukkueeseen.

”Tällä tavalla johdan tätä seuraa. En halua suurta edustusjoukkuetta, koska silloin nuorilla ei ole mahdollisuuksia”, van Gaal sanoi.

Van Gaalin mukaan hän raivasi nuorille tilaa myymällä pelaajia.

”Siksi myin pelaajia ja lainasin heitä muualle. Meillä on vain 21 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia. Kun meille tulee loukkaantumisia tai sairastumisia, katson nuorten joukkueitamme yhdessä juniorivalmentajien kanssa”, van Gaal kertoi.

Jesse Lingard pelasi lauantaina jo neljännen Valioliigaottelunsa tällä kaudella ja teki ensimmäisen maalinsa edustusjoukkueessa, kun United voitti West Bromwich Albionin 2–0.

”Unelmasta tuli totta. Viimeistelyni on ollut karkeata viime aikoina, mutta olin iloinen, kun onnistuin”, Englannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja kertoi seuran sivuilla.

”Managerimme on uskonut minuun tärkeissä otteluissa, joten itseluottamukseni on pilvissä”, Lingard lisäsi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!