Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

ManU:n ex-luotsi sai taas kenkää – ei edes vuotta täyteen

Urheilu
 
VINCENT WEST / reuters
David Moyesin pesti Real Sociedadin peräsimessä jäi vuoden mittaiseksi.
David Moyesin pesti Real Sociedadin peräsimessä jäi vuoden mittaiseksi. Kuva: VINCENT WEST / reuters

Manchester Unitedin entinen päävalmentaja David Moyes sai maanantaina potkut Real Sociedadin päävalmentajan paikalta. Moyes ehti toimia tehtävässä vain 364 päivän ajan.

Baskiseura on aloittanut kauden surkeasti, ja 11 ottelusta Espanjan liigassa joukkue on voittanut vain kaksi. Moyesin, 52, viimeiseksi otteluksi jäi 0–2-tappio sarjanousija Las Palmasille.

Viidenneksi viimeisenä olevalla Real Sociedadilla on koossa yhdeksän pistettä, ja matkaa jumbopaikalle on vain kaksi pistettä. Viime kausi sujui joukkueelta paremmin, ja se oli lopulta tukevasti keskikastissa sijalla 11. Kauden kohokohta oli tulevan mestarin Barcelonan kaataminen maalein 1–0.

Moyesin ongelman kerrottiin olevan kielitaidon puute, sillä brittiluotsilla oli tietojen mukaan suuria vaikeuksia saada sanomaansa perille pukukopissa, mikä johti aseman ja tulosten heikkenemiseen. Tyhjin käsin Moyesin ei kuitenkaan tarvitse kotiin matkata, sillä hänen arvioidaan saavan noin 1,5 miljoonaa euroa sopimuksensa irtisanomisesta.

Moyes valmensi ManU:a kaudella 2013–14, kunnes heikot otteet toivat potkut huhtikuussa 2014. Hänen tilalleen seura palkkasi hollantilaisen Louis van Gaalin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!