Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liivik palaa tuttuun punapaitaan

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Vesa Koivunen
Siim Liivik HIFK:n paidassa 2013.
Siim Liivik HIFK:n paidassa 2013. Kuva: Vesa Koivunen

Vilja Päätalo HS

Helsingin IFK kohtaa torstaina Porissa Ässät ottelussa, joka on molemmille ensimmäinen maajoukkuetauon jälkeen. Helsinkiläiset palaavat peleihin entistä vahvempina, kun oma kasvatti Siim Liivik siirtyi yllättäen takaisin kotiseuraansa.

Bluesin apukapteenina alkukauden toiminut Liivik kertoi siirron yhteydessä, että paluu punaiseen paitaan tuntuu hyvältä.

HIFK tavoittelee Liigan kärkipaikkaa, kun taas porilaisjoukkue on jumiutunut häntäpäähän. Ennen maajoukkuetaukoa Ässät hävisi kolme ottelua putkeen, ja viimeisimpänä tuli niukka 2–3-kotitappio paikalliskamppailussa Lukkoa vastaan.

Porilaiset kaipaavat kokonaisuutena tasonnostoa, mutta alkukauden valopilkku on ollut 21-vuotias Jarno Kärki, joka kantaa Ässien kultakypärää 14 tehopisteellään. Joukkue on ollut vaikeuksissa erityisesti maalinteon kanssa, sillä Ässät on tehnyt vain 35 maalia tällä kaudella. Tätä harvemmin ovat osuneet vain KalPa ja Blues.

Vierasjoukkue HIFK taas on tehnyt peräti 56 maalia, ja tulivoimaa löytyy laajalta rintamalta. Loukkaantumisten sävyttämän alkukauden jälkeen helsinkiläiset ovat saaneet vahvistuksia takaisin kokoonpanoon, ja myös tärkeitä Joonas Raskia ja Tommi Taimea toivotaan pian takaisin mukaan peleihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!