Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Federer ei harkitsekaan lopettamista, työt jatkuvat heti tiistaina Lontoossa

Urheilu
 
Jukka Gröndahl / HS
Roger Federeristä pidettiin hyvää huolta pelitauolla maanantai-iltana.
Roger Federeristä pidettiin hyvää huolta pelitauolla maanantai-iltana. Kuva: Jukka Gröndahl / HS

Sveitsiläinen Roger Federer seurasi liikuttuneena sivusta, kun Jarkko Nieminen kiitti häntä ja koko yleisöä Hartwall-areenassa jäähyväisottelunsa jälkeen.

Nieminen, 34, hyppäsi tennisrattailta sivuun upean illan päätteeksi. Ikätoveri Federerin suunnitelmat ovat toiset. Hän lentää Helsingistä suoraan Lontooseen ja alkaa harjoitella sunnuntaina alkavia tenniksen ATP-finaaleita varten.

”Hänellä on täydellinen rauha siitä, että nyt on oikea hetki hypätä sivuun. Hänellä on ollut jäähyväiset Wimbledonossa, US Openissa, Tukholmassa ja nyt täällä”, Federer sanoi.

”Tämä ei anna minulle mitään inspiraatiota omiin jäähyväisiin. Olen eri maasta, erilainen ihminen enkä yhtään tiedä, miten päätän urani. Sen lupaan, että olen harjoittelemassa Lontoossa huomenna [tiistaina]”, Federer sanoi.

Tennismaailman kahdeksan parasta pelaajaa kokoontuu Lontooseen pelaamaan kauden päättävän turnauksen, ATP-finaalit. Lontoossa pannaan pelit käyntiin sunnuntaina.

Federer sanoi aikaisemmin päivällä, ettei hän pelaa kuin pari kolme näytösottelua vuodessa. Hyvin harvoin hän on hyvästelemässä vastustajaa, ja hyvää ystäväänsä. Nyt nekin tapahtuivat.

”Yleisö sai jotain erilaista, ja toivottavasti yleisö nautti.”

Kaikenlaista Federer on nähnyt tennisurallaan, mutta maanantai-iltana hän pelasi ensimmäistä kertaa sellaista sekanelinpeliä, jossa oli kaksi tenniksenpelaajaa ja kaksi entistä kiekkoilijaa, Teemu Selänne ja Peter Forsberg.

”Tunsin paineita saada siitä hyvä nelinpeli. Teemu ja Peter eivät pelaa niin paljon tennistä kuin me. Voin vain kuvitella, miltä heistä tuntui”, Federer sanoi erikoisesta, mutta yleisöön uponneesta pelailusta.

”Se näytti hauskalta ja se oli hauskaa”, Federer vakuutti uskottavasti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!