Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Selänne alkaa pyöriä somessa ja kehittää vaatemallistoa

Urheilu
 
Akseli Valmunen / HS
Teemu Selänteellä riittää kiireitä melkeinpä enemmän kuin peliuran aikana.
Teemu Selänteellä riittää kiireitä melkeinpä enemmän kuin peliuran aikana. Kuva: Akseli Valmunen / HS

Tuntuu, että entisellä jääkiekkoilijalla Teemu Selänteellä on paljon kovempi kiire nyt kuin koskaan peliaikoinaan.

Selänne viettää tämän viikon Suomessa, eikä visiitti keskittynyt pelkästään pelaamiseen tennistä Jarkko Niemisen parina Roger Federeriä ja Peter Forsebergiä vastaan.

Sosiaalinen media alkaa olla tästä eteenpäin Selänteen pelikenttä. Omat verkkosivut avattiin keskiviikkona, on Kalevala-korua ja vaatemallistoa pukkaa markkinoille ensi vuonna. Samoin on tulossa TS8-energialisä.

”Tuntui luonnolliselta lähteä mukaan. Haluan lähteä vain sellaiseen, jotka minua itseäni kiinnostavat”, Selänne sanoi komeasti Oopperassa, jossa julkistettiin verkkosivut: selanne.com

Twitterissä ja Instagramissa Selänne aikoo myös lisätä aktiivisuuttaan, ja vakuuttaa tekevänsä päivitykset itse. Verkkosivujaan hän ei päivitä, mutta kaikki ovat hänen hyväksymää materiaalia.

”Kiva paikka jakaa omia kokemuksia”, Selänne sanoi Instragramista ja Twitteristä.

Selänteen pelipaita nostettiin Anaheimin hallin kattoon viime tammikuussa. Lopettanut jääkiekkoilija hän on ollut puolisentoista vuotta.

”Jääkiekkoa ei ole ollut yhtään ikävä. Tuntuu edelleen, että lähdin oikeaan aikaan takaviistoon”, Selänne sanoi.

Twitterissä Selänne on jo ollut, ja ympäriinsä on kulkenut ”tieto”, että median moniosaaja Aleksi Valavuori tekisi kaikki Selänteen twiitit.

”Se on ollut hauska pikku vitsi”, Selänne sanoi. ”Aleksi vain sattui silloin olemaan Kaliforniassa, kun menin Twitteriin ja Aleksi neuvoi käyttämistä. Jokainen napinpainallus lähtee minulta.”

Selänne tulee uudestaan Suomeen joulun paikkeilla, kun tapaninpäivänä alkaa nuorten MM-turnaus Helsingin halleissa eli IFK:n luolassa ja Jokerien kotipesässä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!