Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helenius sparrasi maailmanmestari Klitškon kanssa: ”Vaikutti hyvältä jätkältä”

Urheilu
 
Jussi Nukari / lehtikuva
Robert Helenius ja Erkan Teper kohtaavat EM-titteliottelussa 19. joulukuuta.
Robert Helenius ja Erkan Teper kohtaavat EM-titteliottelussa 19. joulukuuta. Kuva: Jussi Nukari / lehtikuva

Nyrkkeilyn raskaansarjan EM-titteliotteluun valmistautuva Robert Helenius kertoo saaneensa paljon irti sparrileiristään maailmanmestari Vladimir Klitškon kanssa.

Suomalaisiskijä sai kutsun raskaansarjan kiistattoman hallitsijan harjoitusleirille ja suoriutui omien sanojensa mukaan tehtävistään hyvin.

”Jopa yllättävän hyvin meni minun osalta. Ensimmäisellä sparrikerralla oli hermostuneisuutta ilmassa, mutta sen jälkeen sujui paremmin. Mielellään olisin jäänyt pidemmäksikin aikaa”, Helenius kommentoi tiedotteessa.

”Itseluottamus kasvoi, kun huomasin pystyväni sparraamaan hyvällä tasolla maailman parhaan kanssa. Klitšonkin mielestä hoidin oman hommani hyvin.”

Helenius vietti viikon Itävallassa ja sparrasi yhteensä yhdeksän erän ajan Klitškon kanssa.

”Jos haluaa kehittää itseään, niin silloin on treenattava parhaiden kanssa. Klitško on todella nopea, hyvä liikkumaan ja atleettinen.”

”Hänen treeniin kuuluu paljon uintia. Muuten juttelimme nyrkkeilystä kaikenlaista. Hyvältä jätkältä hän vaikutti”, Helenius kertoo.

Helenius kohtaa lauantaina Tallinnassa Uzbekistanin Timur Musafarovin, joka hävisi Heleniuksen tulevan titteliottelun vastustajalle Erkan Teperille hajaäänin vuonna 2013.

”En ole vielä hirveästi miettinyt lauantaita. Kova vastustaja sieltä on näköjään tulossa. Kaikki erät ovat plussaa. Tämä on hyvä juttu fyysisesti ja psyykkisesti kaikin puolin. Hoidetaan homma mallikkaasti kotiin.”

Helenius kohtaa saksalaisen Teperin Helsingissä EM-titteliottelussa 19. joulukuuta.

Andrew Couldridge / reuters
Vladimir Klitško.
Vladimir Klitško.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!