Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Verottaja hakee Espoo Bluesia konkurssiin – yli 200 000 euroa veroja rästissä

Urheilu
 
Jukka Grondahl HS
Bluesin jatko Liigassa on vaakalaudalla. Kuvassa Roope Talaja ja TPS:n Tomas Mojzis.
Bluesin jatko Liigassa on vaakalaudalla. Kuvassa Roope Talaja ja TPS:n Tomas Mojzis. Kuva: Jukka Grondahl HS

Espoo Bluesin jatkaminen jääkiekon Liigassa on vaakalaudalla, sillä Verohallinto hakee seuran taustayhtiötä Jääkiekko Espoo Oy:tä konkurssiin. Verohallinnon saatavat ovat kaikkiaan 212 479 euroa.

Espoo Bluesin toimitusjohtaja Jarmo Koskinen ei halunnut kommentoida asiaa HS:lle sen keskeneräisyyteen vedoten. HS ei tavoittanut Bluesin hallituksen puheenjohtajaa Mika Rautiota kommentoimaan.

Verohallinto antoi konkurssiuhkaisen maksukehotuksen Jääkiekko Espoolle 8. toukokuuta, ja haastemies antoi sen tiedoksi Jarmo Koskiselle 4. elokuuta.

Blues on ollut viime päivät otsikoissa taloudellisten ongelmien vuoksi. Tiistaina uutisoitiin, että Bluesin kotijäähallia Espoon Metro-areenaa hallinnoiva Espoon Areenat Esar Oy on jättänyt yrityssaneeraushakemuksen Espoon käräjäoikeuteen.

Yrityssaneeraushakemuksen mukaan yrityksellä on 1,34 miljoonaa euroa velkoja Tapiolan Monitoimiareena Oy:lle ilman korkokuluja.

Espoo Blues on myynyt useita pelaajiaan kauden aikana, ja viimeisimpänä lähti kannattajien suosikki, apukapteeni Siim Liivik tämän viikon alussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!