Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Kottiloille tukea Barçan tähtipuolustajalta: ”Barcelonalla ei mahdollisuuksia voittaa Valioliigaa”

Urheilu
 
Kottilat: Tästä syystä Barcelona ei voittaisi Valioliigaa
Kottilat: Tästä syystä Barcelona ei voittaisi Valioliigaa
HSTV:n Kottiloiden mukaan Espanjan mahtiseura Barcelona ei menestyisi Englannin Valioliigassa. Mika Kottilan mukaan menestyksen esteenä olisivat erityisesti Valioliigan old school –seurat. Katso Mika Kottilan perustelut väitteelle.

Espanjan jalkapalloliigan hallitsevan mestarin Barcelonan puolustaja Gerard Pique on sitä mieltä, että liigan ylivoimaisesti kaksi parasta joukkuetta Barça ja Real Madrid eivät voittaisi Englannin Valioliigaa ainakaan ensimmäisellä kaudellaan.

”Uskon, että ensimmäisenä vuotena Barcelonalla tai Real Madridilla ei olisi mitään mahdollisuuksia voittaa Valioliigaa”, Pique toteaa brittilehti The Telegraphin haastattelussa.

”Jos matkustaa Stoken tai jonkin vastaavan joukkueen vieraaksi, tulee pelistä todella kova. Tästä aiheesta voisi väitellä tuntikausia. Jos Manchester United tai Chelsea pelaisivat Espanjan liigaa, tilanne olisi täysin sama. Niillä ei olisi mitään mahdollisuuksia.”

HSTV:n Kottilat keskustelivat aiheesta tämänviikkoisessa jaksossaan, ja Mika Kottila laukoi tuolloin ilmoille väitteen, joka nyt on saanut tukea varsin asiantuntevalta taholta.

Espanjan maajoukkueen runkopelaaja vietti vuodet 2004–08 Manchester Unitedissa ennen paluuta kasvattajaseuraansa, jossa ansioluettelo on komistunut muun muassa kolmella Mestarien liigan voitolla ja viidellä Espanjan mestaruudella.

Barcelonan tämä kausi on alkanut pienen alkukankeuden jälkeen mainiosti, ja joukkue on noussut ilman loukkaantunutta Lionel Messiäkin sarjakärkeen ohi Real Madridin. Joukkueet kohtaavat El Clásicossa Madridissa 21. marraskuuta.

Voit katsoa koko Kottilat-jakson tästä:

Kottilat: Barcelona ei ikinä voittaisi Valioliigaa
Kottilat: Barcelona ei ikinä voittaisi Valioliigaa
HSTV:n Kottiloiden viikon väite on arka paikka Espanjan La Liigan ja Englannin Valioliigan faneille. Mika Kottilan mukaan Espanjan huippuseura Barcelona ei koskaan voittaisi Valioliigaa. Mikan mukaan Barcelonan ongelmana eivät edes olisi Valioliigan huippujoukkueet. Katso mitä mieltä olet Mikan perusteluista.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?