Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kainalo taisi lemahtaa hielle, Stoken kapteeni sai vuoden deodorantit

Urheilu
 
Ed Sykes / Reuters
Diego Costalla oli aikaa harrastaa hajututkimuksia Ryan Shawcrossin kainalosta Chelsen ja Stoken ottelussa.
Diego Costalla oli aikaa harrastaa hajututkimuksia Ryan Shawcrossin kainalosta Chelsen ja Stoken ottelussa. Kuva: Ed Sykes / Reuters

Chelsean ja Stoken välisessä jalkapallon Valioliigan ottelussa tunkeuduttiin syvälle hajujen maailmaan viime viikonloppuna.

Ottelun kiihkeydessä alkoi kainaloiden nuuhkiminen. Chelsean hyökkääjä Diego Costa otti yhteen Stoken kapteenin Ryan Shawcrossin kanssa. Läheinen tunnelma johti siihen, että Costa haoistoi hien hajun. Sinänsä ei kovinkaan yllättävä nuuhkaisu kesken urheilun.

Costa nuuhkaisi ensin omaa kainaloaan ja osoitti sen jälkeen Shawcrossin kainaloon. Elekieli kertoi selvästi, että hajuraja ylittyi.

Shawcross osallistui yhdessä manageri Mark Hughesin kanssa BBC:n Stoken fanifoorumiin, jossa kipparille lahjoitettiin vuoden hajusteet.

”Kun Costa alkoi keskittyä minuun eikä peliin, oli kamppailu voitettu”, Shawcross sanoi ja oli oikeassa. Stoke voitti lauantain pelin 1-0.

”Hän on huippupelaaja ja olen otettu, kun pystyin pitämään hänet piilossa”, Shawcross jatkoi BBC:n mukaan.

Että draamaa, hajuja ja tunteita olisi täydellinen, osallistui Shawcrossin vaimo Twitterissä tapahtumaan. ”Tämä varmisti, että Ryan Shawcross käyttää deodoranttia tänä iltana”, Kath-vaimo kirjoitti Twitterissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!